Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Adem Güney, vatandaşın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız
GÜNDEM
Yayınlanma: 04 Mart 2024 - 20:20

Adem Güney, vatandaşın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısına katılımın kendilerini memnun ettiğini söyleyerek, “Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu destek bizim için çok değerli. Bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

GÜNDEM
04 Mart 2024 - 20:20
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Adem Güney, vatandaşın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya Samsun ve ilçelerinden yoğun katılım oldu. Ellerinde Yeniden Refah Partisi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney için hazırlanan bayrakları sallayan partililer, özellikle Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın salona girişi sırasında büyük coşku yaşadı.

GÜNEY’DEN, ERBAKAN’A SAMSUNSPOR FORMASI

Programda sırasıyla İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor, Nurettin Gül ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan konuştu. İzleyicilere Yeniden Refah Partisi Medya ve Tanıtım Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Senin Olanı Geri Alma Vakti’, ‘Rantçı Belediyecilik’, ‘Heykelci Belediyecilik’, ‘Örgütçü Belediyecilik’, ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ‘Şehrine Sahip Çık’ videoları izletildi. Programın son bölümünde Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’a üzerinde adının yazılı olduğu Samsunspor forması hediye etti.

‘SAMSUN’DA İDDİALI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK’

Aday tanıtım toplantısında partililerden büyük ilgi gören Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, vatandaşların toplantıya olan katılımının kendilerini memnun ettiğini belirtti. Güney, “Vatandaşlarımızın, parti mensuplarımızın teveccühüyle toplantımız coşkulu bir atmosferde geçti. Yeniden Refah Partisi'nin Samsun'da iddialı olduğunu bir kez daha herkese gösterdik. Kentteki sorunlara çözüm bulacak projelerimizi kamuoyu ile paylaştık. Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Adem Güney, "Yaşanabilir bir Samsun için elimizden geleni yapacağız. Bu destek, bizim için çok değerli. Bu güveni boşa çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.

ADEM GÜNEY: KADIN MECLİSİ KURACAĞIZ

Aday tanıtım toplantısında gençlere ve kadınlara yönelik projelerinden bahseden Adem Güney şunları söyledi:

“Kadınlarımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atmak bizim asli görevimizdir. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kadın meclisi kuracağız. Şehrin yönetiminde kadınların daha fazla söz sahibi olması için onları teşvik edeceğiz. Burada alınan kararları da belediye meclisine taşıyacağız. Kadınlarımızın ticarette de söz sahibi olabilmeleri için girişimlerini destekleyeceğiz. Evinin ekonomisine katkı sağlamaya çalışan kadınlarımızın el emeklilerine değer katacağız.”

# Adem Güney# YRP Samsun# yarın seçim olsa
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Zeydan Karalar Tutuklandı
Zeydan Karalar Tutuklandı
Baklava Kutularında Euroları Götüren CHP’li Başkanlar Tutuklandı
Baklava Kutularında Euroları Götüren CHP’li Başkanlar Tutuklandı
Sıcaklar Fena Bastırdı: Bakanlıktan
Sıcaklar Fena Bastırdı: Bakanlıktan "su için" uyarısı
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye ev hapsi
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye ev hapsi
Tugay Başsan, personelini düşünmeyen vatandaşı hiç düşünmez
Tugay Başsan, personelini düşünmeyen vatandaşı hiç düşünmez

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.