Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Ak Kadınlardan Dilipak'a büyük tepki
GÜNDEM
Yayınlanma: 11 Ağustos 2020 - 15:21

Ak Kadınlardan Dilipak'a büyük tepki

Ak Kadınlardan Dilipak'a büyük tepki Ak Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve teşkilat üyeleri yaptıkları basın toplantısında Ak kadınlara hakaret eden gazeteci Abdurrahman Dilipak hak

GÜNDEM
11 Ağustos 2020 - 15:21
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ak Kadınlardan Dilipak'a büyük tepki

Ak Kadınlardan Dilipak'a büyük tepki


Ak Parti samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve teşkilat üyeleri yaptıkları basın toplantısında Ak kadınlara hakaret eden gazeteci Abdurrahman Dilipak hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Rabia Bay Keser,  Dilipak'ın açıklamaları ile ilgili "sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız" ifadelerini kullandı.

 

"AK Parti kurulduğu günden bugüne, her zaman çözüm odaklı siyasetten yana olmuş, milletimizin taleplerini, hassasiyetlerini önemsemiş ve siyasi bir akılla çözmeye çalışmıştır." diyen Rabia Bay Keser, "Son dönemlerde, bazı çevrelerin meseleleri kendi zemininde konuşuyormuş gibi yaparak, bir takım hesaplaşmalar peşinde koştuklarına şahit olmaktayız." diyerek Kendilerine göre bazı gerekçeleri öne çıkartarak, partimizin kadınlarına ağır hakaret eden zihniyetin asıl meselesi o günkü gibi 3-5 ağaç olmadığını ifade etti.

Bay Keser'in açıklamalarından satırbaşları:

Birileri sebep ve sonuç ilişkisini tamamen yanlış kurgulayarak adeta işi, psikolojik şiddet uygulamaya kadar götürmüşlerdir. Gezi Parkında yaşananlar misali, gün geçmiyor ki yeni bir bahane ile Partimize yönelik bir saldırı yapmak isteyenler çıkmasın. Kendilerine göre bazı gerekçeleri öne çıkartarak,partimizin kadınlarına ağır hakaret eden zihniyetin asıl meselesi o günkü gibi 3-5 ağaç değildir. Partimiz 18 yıldır gerek ülkemizde, gerekse küresel boyutta ciddi mücadeleleri yürütmüş, içeride ve dışarıda pek çok kazanımları milletimizin istifadesine sunmuştur.

Bugüne kadar zaman zaman AK Parti karşıtlığından beslenen bir takım gazeteci, siyasetçi, sanatçı veya akademisyen gruplarına şahit olmuş, yanlı ve iyi niyet taşımayan yaklaşımlarına karşı mücadele vermiştik. Sözde kanaat önderleri gibi bir duran bu gibi çevrelerin, sanki hükümetimizin ve Partimizin çıkarlarını düşünüyormuş gibi bir tutum sergilediklerine ve çeşitli ayrışma noktaları oluşturmaya çalıştıklarına şahit olmaktayız.

Hem Partimizin içinde, hem de Partimizin karşısındaki kitleleri birbirlerine düşürme çabaları ile çatışma ve sürtüşme alanları oluşturmaktadırlar Partimizin kurulduğu günden bugüne, 19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir. “Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir” diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur.

AK Parti aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir: Eğitimde, sağlıkta, sosyal politikalar alanında, ekonomide, istihdamda, ayrımcılık ve şiddetle mücadelede, kadını, aileyi ve çocuğu koruyan pek çok yasal düzenlemelerle kadının statüsünü ve toplumdaki yerini dünya standartlarının üzerine çıkartmıştır. Kadınlarımızın karar alma mekanizmaları olan, merkezi ve yerel Meclislerde tarihimizin en yüksek katılımı sağlanmıştır.

 

Diğer taraftan ise aileyi yıkan, nesilleri kirleten tüm sapkınlıklara, ahlâksızlıklara karşı her türlü mücadeleyi vermiştir, vermeye de devam edecektir.

Kültürümüz, değerlerimiz, aile bilincimiz ve geçmişten geleceğe aktarılması gereken öğretilerimizle AKKADINLAR olarak bizler, yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele etmekteyiz.

Her bir üyemiz parti disiplini içinde, teşkilat eğitimleri ve siyasi duruşu ile görev yaparken eş, çocuk veya ebeveynlerini ihmal etmemek üzere bir yaşam modelini benimsemiştir.

 

AKKADIN Hareketi asla bir Feminist Hareket Değildir !

AKKADIN’lar hiçbir zaman Papatya da olmamıştır !

AKKADIN’lar hiç kimse tarafından AKPARTİ ‘li / AKP’li gibi ayrıştırılamaz !

AKKADIN’lar dürüst,ahlaklı ve vatansever insanlardan oluşmaktadır !

Hiç kimse ağzımıza dahi alamadığımız o ahlaksız küfürler ile kadınlarımızın namusuna dil uzatamaz. Bizler her şeyden önce ailelerimizin kadın, anne, evlat, kardeş veya eş olarak birer ferdiyiz. Hiç kimse mensubu olduğumuz ailelerimizi, Partimizi ve camiamızı hakaret ve çirkin yakıştırmalar ile rencide edemez ve incitemez . Ayrıca din, iman, inanç,namus ve ahlak gibi değerlerimiz hiç kimsenin tekelinde değildir.

Partimizin içinde bir fitne ve bölünme vesilesi olacağı ümidiyle, sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız !

 

 
# ak kadınlar# dilipa# samsun# tepki
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Özgür Özel'in araçları
Özgür Özel'in araçları "Haram Parayla Alınmıştır" notuyla satılığa...
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Samsun'a covid-19 ihbar hattı kuruldu
Samsun'a covid-19 ihbar hattı kuruldu

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.