Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
Petrol fiyatlarında yükseliş devam ediyor
Süper Lig: Küme düşme mücadelesi kıran kırana geçti
Yeni haftada sağanak alarmı: Samsun için sarı kodlu uyarı
Akın Gürlek: Suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız
İBB'ye ihale operasyonu 6 ile sıçradı: 57 gözaltı
FETÖ operasyonu: 11 ilde 24 şüpheli gözaltına alındı
Rasim Ozan Kütahyalı tutuklandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. AKÇAGÖZ, VEZİRKÖPRÜ'DEN EN ÇOK OYU ALIP EN AZ HİZMETİ GÖTÜRDÜLER
GÜNDEM
Yayınlanma: 14 Nisan 2018 - 11:24

AKÇAGÖZ, VEZİRKÖPRÜ'DEN EN ÇOK OYU ALIP EN AZ HİZMETİ GÖTÜRDÜLER

Vezirköprü ilçesinin, birçok konuda mağdur edildiğini söyleyen CHP Samsun İl Başkanı, “Vezirköprü, neredeyse 16 yıldır hizmet alamıyor

GÜNDEM
14 Nisan 2018 - 11:24
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AKÇAGÖZ, VEZİRKÖPRÜ'DEN EN ÇOK OYU ALIP EN AZ HİZMETİ GÖTÜRDÜLER
Vezirköprü ilçesinin, birçok konuda mağdur edildiğini söyleyen CHP Samsun İl Başkanı, “Vezirköprü, neredeyse 16 yıldır hizmet alamıyor.

Vatandaş yol istiyor, yol yapmıyorlar. Vatandaş hastane istiyor, hastane yapmıyorlar. Vatandaş huzurevi istiyor, umurlarında bile değil. Mart ayı başlarında Vezirköprü’ye geldik. Hastane inşaatının ne durumda olduğunu gördük. İnsanları kandırıyorlar. Vezirköprü halkını aldatıyorlar.

Siz de, aldanmayın kardeşim. Sayın Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili. Hastaneyi 2018 yılında bitireceğiz dedi. Takipçisi olacağım. 2018’in bitmesine 8 ay var. Bu kadar zamanda biter mi biter. Bakacağız. Dileğim, bitmesi yönündedir. Başka ne istiyor Vezirköprülü? Yol istiyor. Su istiyor. İstedikleri çok şey değil ama siyasi iktidar her nedense Vezirköprü’ye sırtını dönmüş vaziyette. Ak Parti’ye büyük oranda oy vermiş bir bölgedeyiz. Bunlara oy verenler, hesap sorma haklarını kullansınlar. Bir hesap sorma yeri de, seçim sandığıdır ki, o sandık önümüze geliyor. Önce yerelde, sonra genelde bu başarıyı elde edeceğiz. Buna inancım tamdır.” dedi.

2019 yılında cesaret kazanacak diye partililere seslenen Tufan Akcagöz, “2019 yılı, cesaret yılı olacak, çünkü cesaretle adımlar atmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. 2019 yılı, adalet beklentilerinin zaferle taçlandığı bir yıl olacak. Bunu şimdiden söyleyebilirim. Zaman çok çabuk ilerliyor. Göz açıp kapayıncaya kadar seçim sandığını önümüzde bulacağız. Ülkede adalet yok. Ekonomi iflasın eşiğinde. Hemen her şeyi ithal eden bir ülke durumuna gelmişiz. Tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş. Ortadoğu cehenneme dönmüş ve daha da ne olacağı belli değil. İnsanlar ölüyor, göçmenler topraklarımıza yerleşiyor. Samsun bile otuz binin üzerinde Arap göçmene ev sahipliği yapıyor. Cumhuriyet, tahrip edile edile bugünlere geldik. Ülkeyi yönetenler, Atatürk’e ve onun devrimlerine muhalif. Ne kadar rantçı, menfaatçi varsa bir bakıyorsunuz, onların kuyruğuna takılmış. Dini argümanları kullanıyorlar, dindar oldukları yok. Dindar insan bu kadar zalim olur mu? Ancak şunu söylemek istiyorum ki, bir yurtsever olarak, bir Cumhuriyetçi olarak, nefesimizin son anına kadar ve kanımızın son damlasına kadar Cumhuriyetimizi koruyacağız. Kimse bu memleketi sahipsiz sanmasın. “ diye konuştu.

Danışma kurulu toplantısı sonrası, Vezirköprü’de bulunan Şahinkaya kanyonunu gezenTufan Akcagöz, “Türkiye’nin bir harikası. Şahinkaya kanyonu, mutlaka daha iyi tanıtılmalı. Bu manzarayı herkes daha çok görmeli. Samsun için bulunmaz bir nimettir. Daha çok reklamı yapılması lazım. Ancak görüyoruz ki, reklamı neredeyse hiç yapılmıyor. Şayet etkili bir tanıtımı yapılabilse, daha çok turist gelir ve bundan bütün bölge maddi ve manevi yararlanır. Şahinkaya kanyonunu bütün dünya tanısın istiyorum.” diye sözlerini tamamladı.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
BİN YIL SÜRECEK DEMİŞLERDİ MÜEBBET YEDİLER
BİN YIL SÜRECEK DEMİŞLERDİ MÜEBBET YEDİLER

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.