Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Cumhurbaşkanı Adayları İçin Propaganda Süreci Başlıyor
Emine Erdoğan'ın Büyük Başarısı BM 30 Mart'ı Dünya Sıfır Atık Günü İlan Etti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Akşener'den Geri Dönmek İçin İmamoğlu ve Yavaş Şartı
GÜNDEM
06 Mart 2023 - 14:33

Akşener'den Geri Dönmek İçin İmamoğlu ve Yavaş Şartı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti Genel Merkezi'ne giderek Meral Akşener ile görüştü.

GÜNDEM
06 Mart 2023 - 14:33
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Akşener'den Geri Dönmek İçin İmamoğlu ve Yavaş Şartı
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yöneticileriyle görüşmek üzere genel merkezde toplantı halindeyken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş da İyi Parti Genel Merkezi'ne girdi.

Akşener ile görüşen Yavaş ve İmamoğlu Yavaş görüşmenin ardından ayrı ayrı açıklama yaptı.

Görüşmenin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, "6’lı masanın stratejisinin varlığının çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Başkanla duygularımızı paylaştık" ifadelerini kullanırken  ABB Başkanı Yavaş ise "Bizler Millet İttifakı'nın belediye başkanıyız. Masada yaşanan olayları seyretme imkanımız yok. Hep birlikte bir araya gelip birçok büyükşehirde seçim kazandık. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Böyle bir deprem felaketten sonra tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusudur. Biz de görev edindik Sayın Genel Başkan'a ilettik." dedi.

 

"Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş için Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Şartı

İmamoğlu ve Yavaş'ın açıklamaları sonrası konuşan İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları iletildi" dedi.

Zorlu, sözlerinin devamında "Bir müzakere sürecini yürüttük. Bu noktaya geldik. Milletin sesi, iradesi olma sorumluluğunu duyan sayın genel başkanımız milletimizin sesi olma doğrultusunda yeni bir kuşatıcı kapsatıcı milletimizi yeniden bu heyecana sevk edecek önerisini oluşturmuştur. Her iki belediye başkanımıza 13. Cumhurbaşkanının yetkili ve icracı 2 cumhurbaşkanı yardımcıları olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir. Genel başkanımız bu önerisini birazdan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da aktaracaktır." dedi.

# akşener# akşener son dakika# akşener açıklama# imamoğlu# yavaş
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Adayları İçin Propaganda Süreci Başlıyor
Cumhurbaşkanı Adayları İçin Propaganda Süreci Başlıyor
Emine Erdoğan'ın Büyük Başarısı BM 30 Mart'ı Dünya Sıfır Atık Günü İlan Etti
Emine Erdoğan'ın Büyük Başarısı BM 30 Mart'ı Dünya Sıfır Atık...
TOOG'un Şarj Dolum Ücreti ve KM Enerji Bedeli Açıklandı
TOOG'un Şarj Dolum Ücreti ve KM Enerji Bedeli Açıklandı
Akşener, Çantam Elimde Benim İçin Silivri Soğuk Değil
Akşener, Çantam Elimde Benim İçin Silivri Soğuk Değil
Hüseyin Eroğlu'ndan Pendikspor Maçı Öncesi Açıklama
Hüseyin Eroğlu'ndan Pendikspor Maçı Öncesi Açıklama
Berat Kandili bugün idrak edilecek
Berat Kandili bugün idrak edilecek

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.