Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Tekelleşip halkı kazıklayan lastik üreticilerine 3,6 milyar lira ceza
Ladik'in "Barbi Kaymakamı" Tuğçe Orhan Burdur Vali Yardımcılığı'na atandı
TBMM'ye tatil yok çalışmaya devam
ABD - İran anlaşmasının maddeleri belli oldu
430 mülki idare amirinde görev değişikliği
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. AYVACIK KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Haziran 2018 - 19:53

AYVACIK KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

Saklı Cennet Ayvacık’ta 8 ay Kaymakamlık görevini yürüten Kemal Ülkü  için  Ayvacık Legend Otelde veda yemeği düzenlendi

GÜNDEM
29 Haziran 2018 - 19:53
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AYVACIK KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

Saklı Cennet Ayvacık’ta 8 ay Kaymakamlık görevini yürüten Kemal Ülkü  için  Ayvacık Legend Otelde veda yemeği düzenlendi.


Yoğun katılımın yaşandığı yemeğe İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile eşi Leman Ülkü olmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Belur  ile eşi Aynur Belur , İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Vekili Mehmet Türkmen,  Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Ayvacık Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Eşref Ergül, Ayvacık Saski Şube Müdürü Ali Semiz, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürü Eren Yüksel, İlçedeki tüm Kamu Kurum müdürleri, MHP İlçe Başkanı Ali Duman ve sivil toplum kuruluşları katıldı.


İlçe Müftüsü tarafından yapılan yemek duası sonrası söz alan Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Öncelikle bu muhteşem aile fotoğrafının oluşmasına vesile olan ve bu anı bizlerle paylaşan her birinize sonsuz teşekkür ediyorum.  Hepiniz hoş geldiniz. Bu  gün buruk bir anı için bir aradayız. Daha önceleri ilçemizde görev yapan birçok kaymakamımızı uğurladık. Fakat ifade etmek isterim ki Sayın Kaymakamım Kemal Ülkü beyefendi ilçemizde görev yaptığı 8 ay gibi kısa bir zaman zarfında koordineli çalışmaları ile en çok fark yaratan kaymakamımız oldu.


Bildiğiniz üzere Yeni Türkiye ile birlikte idare sistemimizde yenilendi. Biliyorsunuz yönetim sistemimiz çok kötüydü. İlçemiz ile ilgili herhangi bir konuda üst yetkili makamlardaki idarecilerimize ulaşmak ne mümkündü. Ama artık yeni yönetim sistemi ve Devlet Başkanımızla birlikte prosedürleri ortadan kaldırarak halkımıza çok daha hızlı hizmetler edeceğiz. Zamanla yeni sistemin halkımıza hizmet noktasında ne kadar çözüm odaklı olduğunu hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Bizler Kaymakamımızla, muhtarlarımızla ve tüm kurumlarımızla birlikte halkımızın daha refah olması için çabalayan ve onlara kolaylıklar sağlayabilme noktasında çözümler arayan hizmet ekibiyiz. İnanıyorum ki yeni sistem bizlere de halkımıza da kolaylıklar sağlayacaktır.


Saygı değer Kaymakamımızın bütün kurumlara olduğu gibi Belediyemizin çalışmalarına  da vermiş olduğu desteklerden, çözüm önerilerinden ve halkımıza daha hızlı hizmet verme noktasında sağlamış olduğu imkanlardan dolayı hepiniz ve tüm halkımız adına kendisine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra devletimizin üst idari makamlarında görev yapacağını arzu ve ümit ediyorum. Birlikte görev yaptığımız süre içerisinde bir eksiğimiz bir kusurumuz var ise hakkını helal etmesini istiyorum.  İlçemize, halkımıza, bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah’ım yolunu açık etsin inşallah.” Dedi.


İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü  söz alarak görev yaptığı 8 ay içerisinde Ayvacık’ın kendisi için ne önem arz ettiğine değinerek  “ Ayvacık hayatımda benim için çok önemli bir yere sahip. İlkler unutulmaz derler ya ilk görev yerim olması münasebeti ile bu güzel ilçe benim için daima anlamlı kalacak.


Kıymetli misafirler buraya kadar gelip bizlere vefa yemeğinde eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Şahsıma adı gibi Saklı Cennet olan bu güzel ilçede 8 ay gibi kısa bir süre görev yapmak nasip oldu. İlk görev yerim olan Ayvacık’ta hiçbir vatandaşımızla bir tatsızlık yaşamadım. Karadeniz’in milliyetçi yapısını vatanseverliğini, devlet adamlarına olan saygısını sonuna kadar hissettim ve buranın halkının devletine olan bağlılığını bizzat gördüm. Bana bu güzel ilçede geçirmiş olduğum 8 ay içerisinde bu mesleğin sosyal yönünü yani insanlarla beraber olmanın onların dertlerine, sevinçlerine ortak olmanın nasıl büyük bir duygu olduğunu hissettiren ve bu mesleği sevmemde büyük rolü olan  tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.


Burada görev yapmış olduğum süre zarfında kıymetli Belediye Başkanımla ilçeye ilişkin her bir konuda istişarelerde bulunduk. Kendisi ilçesine sevdalı hizmet aşkıyla tutuşan bir Belediye Başkanı. Yaptığımız her toplantılarımızda ilçesi adına bir şeyler yapabilme adına elinden geleni yaptığını gördüm. Kendisine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. İlçenin tüm daire müdürlerinin ve kurum çalışanlarının iyi niyetli bir şekilde işlerini yapmaya çalıştıklarını, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında gayretlerine şahit oldum. İnanıyorum ki Ayvacık’taki bu birlik ve beraberlik devam edecek ve Ayvacık daha da ilerleyerek büyüyecek.


Bu güzel ortamda hazırlanan vefa yemeğine katılım sağladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. “ Dedi.


 Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü’ye İlçeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Töre ve Ziraat Odası Başkanlığı plaket takdim etti.


 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Tekelleşip halkı kazıklayan lastik üreticilerine 3,6 milyar lira ceza
Tekelleşip halkı kazıklayan lastik üreticilerine 3,6 milyar lira ceza
Ladik'in
Ladik'in "Barbi Kaymakamı" Tuğçe Orhan Burdur Vali Yardımcılığı'na...
TBMM'ye tatil yok çalışmaya devam
TBMM'ye tatil yok çalışmaya devam
ABD - İran anlaşmasının maddeleri belli oldu
ABD - İran anlaşmasının maddeleri belli oldu
430 mülki idare amirinde görev değişikliği
430 mülki idare amirinde görev değişikliği
EREN ERDEM FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAKTAN GÖZALTINA ALINDI
EREN ERDEM FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAKTAN GÖZALTINA ALINDI

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.