Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Başkan Aksu, Borç Yapılandırması Vatandaşlarımız İçin Bir Fırsattır
EKONOMİ
Yayınlanma: 19 Kasım 2020 - 12:01

Başkan Aksu, Borç Yapılandırması Vatandaşlarımız İçin Bir Fırsattır

Başkan Aksu, Borç Yapılandırması Vatandaşlarımız İçin Bir Fırsattır Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve 500 milyar TL'yi bulan vergi ve prim borç yapılandırmasıyla ilgili yasa Resmi Gazete'de yayımlana

EKONOMİ
19 Kasım 2020 - 12:01
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Aksu, Borç Yapılandırması Vatandaşlarımız İçin Bir Fırsattır

Başkan Aksu, Borç Yapılandırması Vatandaşlarımız İçin Bir Fırsattır


Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve 500 milyar TL'yi bulan vergi ve prim borç yapılandırmasıyla ilgili yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girerken ak parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti samsun İl Başkanı Ersan Aksu, gelir, kurumlar, KDV, ÖTV, MTV, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileri, ceza ve gecikme faizleri, prim borçları, köprü ve trafik cezaları, öğrenim kredisi borcu, kamunun kira alacakları, TOBB-TESK-Barolar Birliği aidatları, Tarım ve Orman Bakanlığınca tarımsal amaçlı kooperatiflere veya bu kooperatiflerin ortaklarına 31-08-2020 tarihinden önce kullandırılan ve süresinde ödenmeyen krediler ile orman köylülerinin kredi boçlarının yasa kapsamında yapılandırılacağını bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 31 Aralık 2020'ye kadar ilgili kurumlara başvurmaları gerektiğini söyledi.

Vergi ve prim borç yapılandırmasında sürecin başladığına dikkat çeken Başkan Ersan Aksu, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve onayıyla hükümetimiz tarihi bir adım daha attı. Dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde devletimiz, hem ekonomik olarak hem de tüm vatandaşlarının sağlığı ve refahı için bugüne kadar gerekli tüm adımları attı, atmaya da devam ediyor. 18 yıldır attığımız her adım da, yaptığımız her reformda, hayata geçirdiğimiz her projede ve sayısız yasa düzenlemesinde olduğu gibi daima milletimizi düşündük. Şimdi ise Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı yapılandırmalarından biri olarak hayata geçirilen bu düzenlemeden yaklaşık 4 milyon vatandaşımız faydalanabilecek.
Süreç kısa süre önce başlamasına rağmen vergi ve prim boçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız vakit kaybetmeden başvurularını yapıyor. Bu düzenleme vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyor. Devletimizin şefkat ve yardımsever eli milletimizin üzerinden hiçbir zaman eksik olmadı" dedi.
# ak parti# ersan aksu# samsun# vergi affı
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Özgür Özel'in araçları
Özgür Özel'in araçları "Haram Parayla Alınmıştır" notuyla satılığa...
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Acemi kasaplar hastanelere koştu
SAMGİAD’DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ZİYARET
SAMGİAD’DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.