Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Başkan Togar: "Tekkeköy için çalışmaya üretmeye devam diyoruz"
GÜNDEM
Yayınlanma: 24 Şubat 2024 - 12:24

Başkan Togar: "Tekkeköy için çalışmaya üretmeye devam diyoruz"

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, “Her zaman çalışmaya, üretmeye devam diyoruz. Hayat bulduğumuz ilçemizi hep birlikte geleceğe güvenle taşımak için el ele yürüyecek ve çok çalışacağız” dedi.

GÜNDEM
24 Şubat 2024 - 12:24
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Togar: “Tekkeköy için çalışmaya üretmeye devam diyoruz”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Seymenler, Büyüklü, Gökçe, Çimenli, Sanayi ve Karaperçin mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Dün yine yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren Togar’ın ilk durağı Seymenler Mahallesi oldu. Burada Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Yıldırım ve Seymenler Muhtarı Ahmet Topal'ın da katılımlarıyla mahallelilerle buluşan Togar, “Aşkını gönlümüzde hissettiğimiz ilçemiz için el ele verip gönüllere, yüreklere gireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bizimle aynı yolda yürümeye birlikte ilçemizin geleceğine yön vermeye davet ediyor ve ‘Buyurun Başlıyoruz’ diyoruz” dedi.

Gökçe mahallesinde bir mevlide katılan Togar, daha sonra da Büyüklü mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karanfil dağıttı. Karanfilin bitmeyen sevgilerin en güzel temsilcisi olduğunu söyleyen Başkan Togar, “Hemşehrilerimize olan sevgimizi, aşkımızı kelimeler tarif edemez. Sevdamızın en derin yerinde taht kuran Büyüklü Mahallemizdeki insanlarımızın gönlüne de bir demet sevgimizi bırakıp geleceğe en güzel dileklerimizi ilettik” diye konuştu.

Togar daha sonra Sanayi mahallesinde bir asker uğurlamasına katılarak, hayırlı tezkereler diledi. Programına Karaperçin ve Çimenli mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak devam eden Togar, iki mahallede de yoğun ilgiyle karşılandı.

Başkan Togar, “Yaşadığın yeri sevecek ve sevdiğin yer için çok çalışacaksın. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi hergün ilmek ilmek işleyerek geliştirdik, değer kattık. Her zaman çalışmaya, üretmeye devam diyoruz. Hayat bulduğumuz ilçemizi hep birlikte geleceğe güvenle taşımak için el ele yürüyecek ve çok çalışacağız. Bizim sevgi iklimimizde aşk ve hemşehrilermize duyduğumuz muhabbet birlikte yeşerir. Yolumuz dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizin gönlünde yeşeren muhabbetle, sevgiyle hep beraber yürümektir. Her zaman bu sevgiye layık olmaya, hemşehrilerimizle her daim buluşmaya devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

# Hasan Togar# Tekkeköy Belediyesi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Merkez Bankası KOBİ’lere kredi kanalını açıldı
Zeydan Karalar Tutuklandı
Zeydan Karalar Tutuklandı
Baklava Kutularında Euroları Götüren CHP’li Başkanlar Tutuklandı
Baklava Kutularında Euroları Götüren CHP’li Başkanlar Tutuklandı
Sıcaklar Fena Bastırdı: Bakanlıktan
Sıcaklar Fena Bastırdı: Bakanlıktan "su için" uyarısı
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye ev hapsi
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye ev hapsi
Murat İkiz: "Havza'da işsizliği bitireceğiz"
Murat İkiz: "Havza'da işsizliği bitireceğiz"

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.