Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Bakan Tunç'tan Yargılanan Belediye Başkanları Hakkında Açıklama
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. BÜYÜKŞEHİR'İN GÖNÜLLÜ ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN 6 ŞUBAT ANMA PROGRAMI
GÜNDEM
Yayınlanma: 06 Şubat 2025 - 16:01

BÜYÜKŞEHİR'İN GÖNÜLLÜ ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN 6 ŞUBAT ANMA PROGRAMI

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin olası afet durumlarında etkin müdahale edebilmek için gönüllü personellerden oluşturduğu Samsun Arama Kurtarma (SAK) ekibi için düzenlenen eğitim programında 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı.

GÜNDEM
06 Şubat 2025 - 16:01
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜLLÜ ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN 6 ŞUBAT ANMA PROGRAMI
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin olası doğal afet ve diğer acil durumlara karşı etkin bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla gönüllü personelden oluşturduğu SAK ekibi eğitimlerine devam ediyor. SAK ekibinin; Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen teorik eğitim programının gündemini 6 Şubat Depremleri oluşturdu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda depremde hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Programda izletilen 6 Şubat Depremlerinin anlatıldığı videoda ise katılımcılara duygu dolu anlar yaşadı.

Anma programının ardından eğitim bölümü başladı. Afetler, afet bilinci, deprem türleri, deprem riskleri, deprem sonrası yapılması gerekenler gibi başlıklarda katılımcılar bilgilendirildi. Düzenlenen programda; afetlere karşı hazırlıklı olmanın ve arama-kurtarma çalışmalarının önemi vurgulandı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren SAK ekipleri hem teorik hem de saha eğitimlerine devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte SAK ekibinin afetlere hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilmesi, yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor.

Eğitim Programı ve Anma Törenine; Samsun Büyükşehir Belediyesi idarecileri, personelleri, SAK ekibi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personelleri, İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Samsun Arama Kurtarma ekibi ve diğer davetliler katıldı.

# 6 şubat# depren# Samsun Arama Kurtarma
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Bakan Tunç'tan Yargılanan Belediye Başkanları Hakkında Açıklama
Bakan Tunç'tan Yargılanan Belediye Başkanları Hakkında Açıklama
Muhittin Böcek rüşvet soruşturmasında tutuklandı
Muhittin Böcek rüşvet soruşturmasında tutuklandı
Murat Kurum Yangın Hasarını Açıkladı: Zararı Devlet Karşılayacak
Murat Kurum Yangın Hasarını Açıkladı: Zararı Devlet Karşılayacak
Özgür Özel'den Operasyon Tepkisi: Bu bir demokrasi ve otokrasi mücadelesidir
Özgür Özel'den Operasyon Tepkisi: Bu bir demokrasi ve otokrasi mücadelesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP yargıyı yıpratarak pisliklerini örtmeye çalışıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP yargıyı yıpratarak pisliklerini örtmeye...
Thomas Reis: 3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız
Thomas Reis: 3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.