Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Ahbap Derneğine operasyon: Haluk Levent gözaltında
Mete Gazoz 2. Dünya Şampiyonluğunu Kazandı
Kamuda vardiyalı çalışanlara kreş hizmetinde yeni dönem
FETÖ bağlantılı 2 bin 702 sosyal medya hesabına erişim engeli
Pentagon 40 gizli UFO arşivini erişime açtı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Canik Belediyesi Binlerce Binayı Dezenfekte Etti
GÜNDEM
Yayınlanma: 17 Mart 2021 - 16:53

Canik Belediyesi Binlerce Binayı Dezenfekte Etti

Canik Belediyesi Binlerce Binayı Dezenfekte Etti Ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren koronavirüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, vatandaşlardan çağrı merkezine gelen de

GÜNDEM
17 Mart 2021 - 16:53
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Canik Belediyesi Binlerce Binayı Dezenfekte Etti

Canik Belediyesi Binlerce Binayı Dezenfekte Etti


Ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren koronavirüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, vatandaşlardan çağrı merkezine gelen dezenfekte taleplerini işleme alarak binlerce binayı dezenfekte etti.

Canik Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi ekiplerince belediyenin çağrı merkezini arayarak oturdukları binalarının dezenfekte edilmesini isteyen vatandaşların talepleri doğrultusunda bu güne kadar 7442 bina dezenfekte edildi.

Belediyenin 444 55 90 telefon hattına ve 0505 160 55 90 whatsapp hattına gelen dezenfekte talepleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda adreslerine gidilerek genel kullanım alanları baştan aşağı dezenfekte ediyor. Özel giysili dezenfeksiyon ekipleri, kapı girişlerinden merdivenlere, asansörlerden çocuk oyun alanlarına kadar tüm ortak kullanım alanlarını ücretsiz olarak detaylı bir şekilde ilaçlayarak virüsten arındırıyor.

Günde yaklaşık 50 dezenfekte talebini yerine getiren canik belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı dezenfektan ekipleri salgın hastalığın ülkemizde görüldüğü andan itibaren bu gün kadar 7442 binada dezenfekte çalışması yaptı

GÜNÜN HER SAATİ MÜCADELEYE DEVAM

Son vaka görülene kadar salgınla mücadeleden asla taviz vermeyeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Salgının ilk görüldüğü andan itibaren salgın hastalıkla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Dezenfekte ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen dezenfekte taleplerini anında gerçekleştiriyor. İlçemiz genelinde bu güne kadar 7442 binamız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ücretsiz bir şekilde detaylı olarak dezenfekte ediliyor.

Bunlarla birlikte özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları başta olmak üzere eğitime başlayan okullarımız, camilerimiz, aile sağlık merkezlerimiz, kamu kurumlarımız, taksi, dolmuş, otobüs duraklarımız, park ve bahçelerimiz, semt pazarlarımız, bay ve bayan kuaförlerimiz, eczanelerimiz, bankamatikler ve sosyal donatı alanlarının tamamı ekiplerimizce düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor.

Marketlerimizde, fırınlarımızda, pazar yerlerimizde denetimlerimiz sürüyor. Cadde ve sokaklarımız, pazar yerlerimiz antibakteriyel sabunlu suyla yıkanıyor.

Günün her saatinde, ihtiyaç duyulan her yerde, son vaka görülene kadar salgınla mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

MAVİYE DÖNÜŞ İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE ŞART

Salgınla mücadeleyi hep birlikte sürdürmedikçe başarılı olmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Sandıkçı, “Ancak ve ancak salgına karşı bir ve beraber mücadele içinde olmayı başarabilirsek normal yaşantımıza dönebiliriz.

İlçemizdeki esnaf kardeşlerimizle sık sık bir araya gelerek önlemler konusunda paylaşımda bulunuyoruz. Zorunlu olmadıkça evimizde kalalım duyurularımız ekiplerimizde ilçemiz genelinde devam ediyor.

Ekiplerimiz ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gerekli hijyen paketlerini ulaştırıyor. Semt pazarlarımızda maske dağıtımıyla birlikte dezenfekte standımızla sağlıklı yaşam için mücadelemizi sürdürüyoruz. Sağlığımızı tehdit eden bu illetden kurtulmak için gereken her şeyi yapıyoruz.

Bizler salgınla mücadelemizi sürdürürken siz vatandaşlarımızdan da isteğimiz lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Zorunlu olmadıkça akraba ziyareti yapmayalım. Zorunlu olmadıkça toplu ulaşım araçlarını kullanmayalım. Maske mesafe, temizlik ve hijyen konusunda çok daha hassas olalım. Ancak bu şekilde normal yaşantımıza, yasaksız yaşantımıza dönebiliriz. Ancak bu şekilde ilimizi kırmızıdan maviye dönüştürebiliriz.” diye konuştu.
# bina dezenfektasyonu# canik belediyesi# mavi samsun# samsun
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Ahbap Derneğine operasyon: Haluk Levent gözaltında
Ahbap Derneğine operasyon: Haluk Levent gözaltında
Mete Gazoz 2. Dünya Şampiyonluğunu Kazandı
Mete Gazoz 2. Dünya Şampiyonluğunu Kazandı
Kamuda vardiyalı çalışanlara kreş hizmetinde yeni dönem
Kamuda vardiyalı çalışanlara kreş hizmetinde yeni dönem
FETÖ bağlantılı 2 bin 702 sosyal medya hesabına erişim engeli
FETÖ bağlantılı 2 bin 702 sosyal medya hesabına erişim engeli
Pentagon 40 gizli UFO arşivini erişime açtı
Pentagon 40 gizli UFO arşivini erişime açtı
Samsun'da Cenaze Yemeği Korona Faciasına Dönüştü
Samsun'da Cenaze Yemeği Korona Faciasına Dönüştü

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.