Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Thorsten Fink, Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız
30 Ağustos Zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. CANİK BELEDİYESİ'NDE BAYRAM COŞKUSU
GÜNDEM
Yayınlanma: 03 Eylül 2017 - 11:06

CANİK BELEDİYESİ'NDE BAYRAM COŞKUSU

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe halkı ve belediye personeli ile bayramlaştı

GÜNDEM
03 Eylül 2017 - 11:06
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CANİK BELEDİYESİ'NDE BAYRAM COŞKUSU
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe halkı ve belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Genç, “ İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının son bulduğu, dünyaya sevgi ve barışın hakim olduğu bir bayram diliyorum” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, artık gelenek haline getirdikleri bayramlaşma törenini Canik Belediyesi’nde gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanısıra Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan, Prof. Dr. Kurtman Ersanlı, Ak Parti Canik eski ilçe başkanı ve eski dönem milletvekili adaylarından Yılmaz Hocaoğlu, eski dönem milletvekili aday adaylarından Hasan Talak ve Elif Coşkun Bilgin, Ak Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Ak Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs, Canik Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Samsun Canik Belediyespor kadın basketbol alt yapı takımı, belediye çalışanları, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

ŞANLI AĞUSTOS

Ülke olarak şanlı zaferlerinin yaşandığı yıl dönümlerinde olduklarını söyleyen Başkan Genç,” Tarihimiz sayısız zafer ve kahramanlıklarla dolu. Özellikle geçtiğimiz Ağustos ayı göğsümüzü kabartan zaferlerimizin olduğu ay. 26 Ağustos 1071'de Anadolu'yu bizlere ebedi yurdumuz olarak kazandıran Malazgirt Zaferimizin 976. Yıl dönümümü kutladık. Yine 30 Ağustos 1922'de Kurtuluş Savaşımızın başarıyla sonuçlandığının müjdecisi olan Dumlupınar'da kazandığımız zaferimizin 95. Yıl dönümünü kutladık. 15 Temmuz, 26 Ağustos ve 30 Ağustos zaferlerimizin ardından Kurban Bayramı coşkusunu hep birlikte daha bir farklı yaşayacağız” diye konuştu.

BİR MEDENİYETİN İNSANLARIYIZ

Bayramların dayanışma günleri olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Başkan Genç, "Bin yıl boyunca bu topraklar üzerinde hep birlikte yaşadık. Aynı bayrak, aynı toprak çatısı altında farklı dil, din ve ırka mensup insanlarla sevgi ve hoşgörü içerisinde yaşadık. Yaşamaya da devam edeceğiz. Hep birlikte bin yıldır tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yolunda verdiğimiz mücadele, ecdadımızdan devraldığımız emanete ve gelecek kuşaklara bırakacağımız bayrağımıza, vatanımıza aynı kararlılıkla sahip çıkıyoruz. Çok zor topraklar üzerinde yaşıyoruz. İnsanlık var oldukça bu mücadelemiz devam edecek. O yüzden birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlü olmak zorundayız. Bu güç, bu irade devletimizde, hükümetimizde ve en önemlisi de vatandaşlarımızla mevcut” dedi.

İSLAM COĞRAFYASINA BAYRAM GELMEDİ

Kurban Bayramına Müslümanlar olarak buruk girdiklerini belirten Başkan Genç,” Kurban Bayramını bizler ülkemizde huzur içinde geçirirken, maalesef özellikle son günlerde Arakan’dan acı haberler, dehşet fotoğraflar basına yansıyor. Suriye, Filistin, Arakan başta olmak üzere Müslüman kardeşlerimiz öldürülüyor. Hangi dil, din, renk ve ırka sahip olursa olsun dünyadaki hiç kimse bu vahşilikleri, kin ve nefreti hak etmiyor. İslam coğrafyalarında acı var ve bu acıyı dile getiren sadece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan. İnşallah özellikle Müslüman coğrafyalarda kan ve gözyaşının son bulduğu, dünyaya sevgi ve barışın hakim olduğu bir bayram tüm cihana hakim olur” şeklinde konuştu.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Bayram dönüşlerinde yola çıkacakların dikkatli olması temennisi ifade eden Genç,” Türkiye olarak özellikle bayram tatillerinde trafik kazaları sonucu acı bedeller ödedik. Ancak şimdi devletimizin ve hükümetimizin aldıkları tedbirlerle trafik kazalarında ölüm oranı azaldı. Temennimiz odur ki, hiç kaza ve ölüm olmaması. O yüzden ben özellikle bayram dönüşü yola çıkacakların dikkatli olmalarını, hız kurallarına uymalarını ve ne olursa olsun arka koltukta dahi olsa emniyet kemeri takmalarını rica ediyorum. Bayramımız sevdiklerimize zehir olmasın” dedi.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Thorsten Fink, Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız
Thorsten Fink, Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız
30 Ağustos Zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
30 Ağustos Zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı
Akın Gürlek Faili Meçhul Cinayetlerin Peşini Bırakmıyor
Akın Gürlek Faili Meçhul Cinayetlerin Peşini Bırakmıyor
Beşiktaş, İsrail ve Güney Kıbrıs maçları için UEFA'ya başvuruyor
Beşiktaş, İsrail ve Güney Kıbrıs maçları için UEFA'ya başvuruyor
TEKKEKÖY'DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
TEKKEKÖY'DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.