Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. CEVAT ÖNCÜ: ANKETLERDE ÖNDEYİZ SAMSUN BİZİMLE KAZANACAK
GÜNDEM
Yayınlanma: 14 Mart 2024 - 10:26

CEVAT ÖNCÜ: ANKETLERDE ÖNDEYİZ SAMSUN BİZİMLE KAZANACAK

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini artırdı. Vatandaşlarla, esnafla, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Cevat Öncü, kazanmaya yakın taraf olduklarını dile getirdi.

GÜNDEM
14 Mart 2024 - 10:26
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CEVAT ÖNCÜ: ANKETLERDE ÖNDEYİZ SAMSUN BİZİMLE KAZANACAK
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, yarışın en iddialı adayı olduklarını belirterek, “Ismarlama anketlerde, çakma anketlerde bizi geride göstermeye çalışanlar var. Ama saha anketleri böyle söylemiyor. Hem bizim yaptırdığımız hem de rakiplerimizin yaptırdığı gerçek anketlerde biz önde çıkıyoruz. Büyük bir telaş içerisindeler, Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar” dedi.

Samsun’un kötü yönetildiğini, Türkiye’nin en borçlu belediyeleri sıralamasında ikinci sırada olduğunu hatırlatan Cevat Öncü, “Bu konuda ikinciliği kimseye kaptırmamışız. Belediyelerin, kurumların borçları olabilir. Önemli olan bütçe içerisindeki oranının çevrilebilir olması. Daha da önemlisi ne için kullanıldığı, öncelikleri nedir? Bu kadar borçlanırken bu şehre katkısı nedir? Tabelayı mukayese ettiğimizde çok da iyi kullanılmadığını görüyoruz, düşünüyoruz. Büyükşehiriz, turizm kenti Samsun, spor kenti Samsun, sağlık kenti Samsun deniyor. Şehrimizle ilgili her şey söyleniyor. Ama her şeyden bir miktar var. Samsun, Karadeniz’in incisi. 19 Mayıs kenti. Ama kültürde, sanatta ve ticarette gerilere gitmiş. Bunu gören, bununla dertlenen bir inşaat mühendisi olarak Samsun'a katkı vereceğimize olan inancımızla bu yola çıktık” diye konuştu.

Kampanyaya başladıkları dönemle bugün gelinen nokta arasında çok önemli farklar olduğunu kaydeden Cevat Öncü şunları söyledi:

“Çok az bir mesafe kaldı. Son bir adımı da hep birlikte atarsak bu işi kazanıyoruz. Yarışın en iddialı adaylarından hatta adayı olarak bunu söylüyorum. Sahada görüyorum. Yaptırdığımız yoklamalarda görüyorum. Bugünlerde bundan sonra da daha sık göreceğiz, göreceksiniz. Ismarlama anketlerde, çakma anketlerde bizi geride göstermeye çalışanlar var. Ama saha anketleri böyle söylemiyor. Hem bizim yaptırdığımız hem de rakiplerimizin yaptırdığı gerçek anketlerde biz önde çıkıyoruz. Büyük bir telaş içerisindeler. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Bir büyük adım daha atarsak hep birlikte başaracağız.”

# Cevat Öncü# CHP Samsun# Büyükşehir# anket
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
ABD İran’a yoklama çekti İran ABD üssünü vurdu
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü muhteşem etkinliklerle kutlanacak
Özgür Özel'in araçları
Özgür Özel'in araçları "Haram Parayla Alınmıştır" notuyla satılığa...
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Kılıçdaroğlu, Genel başkanı üyeler değil delegeler seçer
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Acemi kasaplar hastanelere koştu
Benzin ve Motorine Bu Gece Zam Geliyor
Benzin ve Motorine Bu Gece Zam Geliyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.