Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Kılıçdaroğlu, Kirlenen siyaset önce vicdanı çürütür, onra ahlakı yok eder
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlara mesaj: Bir Tayyip Erdoğan gider, bin Tayyip Erdoğan gelir
Konut fiyatları uçuşa devam ediyor
Bakanlıktan Kurban Bayramı öncesi dolandırıcılık uyarısı
NATO, Türkiye’ye ek Patriot sistemi konuşlandırılacak
MSB’den İsrail’e Sumud Filosu Tepkisi: Bu bir korsanlık eylemi
17 ilde 19 milyarlık yasa dışı bahis operasyonu: 122 gözaltı
UEFA Avrupa Ligi finali İstanbul'da
Malatya’da 5.7 büyüklüğünde deprem
Türk Yıldızları ve Solotürk'den Samsun'da Muhteşem Gösteri
Diyanete bin 128 personel alınacak
Katil İsrail, Küresel Sumud Filosu'ndaki tüm tekneleri alıkoydu
MHP İlkadım Kongresinde Yavuz Anuk Güven Tazeledi
En büyük yatırımı gençlerimize yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlara mesaj: Bir Tayyip Erdoğan gider, bin Tayyip Erdoğan gelir
GÜNDEM
Yayınlanma: 20 Mayıs 2026 - 13:44
Güncelleme: 20 Mayıs 2026 - 13:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlara mesaj: Bir Tayyip Erdoğan gider, bin Tayyip Erdoğan gelir

AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni Türkiye sizin eseriniz olacak. Büyük ve güçlü Türkiye inşallah sizlerin omuzlarında yükselecek. Bunun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Büyük Türkiye'yi bu asrın parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

GÜNDEM
20 Mayıs 2026 - 13:44
Güncelleme: 20 Mayıs 2026 - 13:53
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlara mesaj: Bir Tayyip Erdoğan gider, bin Tayyip Erdoğan gelir
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada gençlik politikalarından muhalefete yönelik eleştirilere, AK Parti’nin siyasi mücadelesinden Türkiye Yüzyılı vizyonuna kadar birçok başlıkta açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlerle bir araya geldiklerini belirterek, “207 üniversiteden gelen gençlerle buluştuk. Genç kardeşlerimizin heyecanına ortak olduk” dedi.

Kocaeli’de düzenlenen gençlik buluşmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her yaştan, her kökenden yüz bin gencimiz adeta bir insan seli olup Kocaeli’ye akmıştı. CHP başta olmak üzere muhalefeti kıskandıran bir şölene imza attık” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gençlerle birlikte siyaset yaptığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlere sırtını dönen bir hareketin başarı şansı yoktur. Gençlik geleceğin tohumudur. Biz kuruluşumuzdan itibaren gençlerin en çok rağbet ettiği hareket olduk” dedi.

Başörtüsü yasağı dönemine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelere alınmayan gençlerin sorunlarıyla ilgilendiklerini ifade ederek, gençlerin taleplerine çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Konuşmasında CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, “Gençlerimizi harflerle ayırıp doğum yılına göre kategorize edenlerin bizim ne yaptığımızı anlamasını beklemiyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı’nın gençlere yönelik söylemlerini eleştiren Erdoğan, “Gençleri yolsuzluklarını örtmek için istismar aracı olarak görenlerin AK Parti'nin gençlerle kurduğu ilişkiyi kıskanmalarına şaşırmamak gerekir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, “Bırakın stadyumda 100 bin gençle şölen yapmayı bunlar salonları bile doldurmakta zorlanıyorlar” diye konuştu.

Gençlere seslenen Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın tüm gençlere eşit şekilde yaklaştığını belirterek, “Sizin istikbalinizi her şeyden çok önemsiyoruz. Sporda, sanatta, bilimde, siyasette hak ettiğiniz yere gelmenizi çok önemsiyoruz” dedi.

Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sizler tamamlayacaksınız. Yazacağınız başarı hikayeleriyle kıvanç kaynağı olacaksınız” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin kuruluş sürecinde yaşanan zorluklara değinen Erdoğan, partinin yalnızca siyasi bir hareket olmadığını söyledi.

Yunus Emre’den dizeler paylaşan Erdoğan, “Bu hareket millet, memleket, Büyük Türkiye davasıdır. Bu hareket ümmet davasıdır” dedi.

Partilerine kapatma davası açıldığını, darbe girişimleri ve terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Erdoğan, “Hiçbir zaman korkmadık. Hiçbir zaman vazgeçmedik” diye konuştu.

Siyasi mücadele boyunca birçok zorluk yaşadıklarını belirten Erdoğan, “Bir Tayyip Erdoğan gider, bin Tayyip Erdoğan gelir. Bize düşen, bizden öncekilerden aldığımız sancağı yere düşürmeden bizden sonrakilere devretmektir” ifadelerini kullandı.

# AK Parti TBMM Grup Toplantısı# Cumhurbaşkanı Erdoğan
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Kılıçdaroğlu, Kirlenen siyaset önce vicdanı çürütür, onra ahlakı yok eder
Kılıçdaroğlu, Kirlenen siyaset önce vicdanı çürütür, onra ahlakı...
Konut fiyatları uçuşa devam ediyor
Konut fiyatları uçuşa devam ediyor
Bakanlıktan Kurban Bayramı öncesi dolandırıcılık uyarısı
Bakanlıktan Kurban Bayramı öncesi dolandırıcılık uyarısı
NATO, Türkiye’ye ek Patriot sistemi konuşlandırılacak
NATO, Türkiye’ye ek Patriot sistemi konuşlandırılacak
MSB’den İsrail’e Sumud Filosu Tepkisi: Bu bir korsanlık eylemi
MSB’den İsrail’e Sumud Filosu Tepkisi: Bu bir korsanlık eylemi
Konut fiyatları uçuşa devam ediyor
Konut fiyatları uçuşa devam ediyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.