Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
CHP şaibeli kurultay davası: 7 ilde delege operasyonu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimize ne söz verdiysek tek tek yerine getireceğiz
GÜNDEM
Yayınlanma: 03 Haziran 2023 - 18:55
Güncelleme: 03 Haziran 2023 - 19:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimize ne söz verdiysek tek tek yerine getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki beş yıl boyunca bu vizyonumuzu adım adım uygulamaya geçireceğiz. Seçim meydanlarında halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsinin takipçisi olacağız.” dedi.

GÜNDEM
03 Haziran 2023 - 18:55
Güncelleme: 03 Haziran 2023 - 19:14
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimize ne söz verdiysek tek tek yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yemin etmesi ve Anıtkabir ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne katıldı.

Konuşmasına törene katılanları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizleri, bu tarihî törenimiz münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, milletin evinde, 15 Temmuz gecesi gazilikle şereflenen bu mekânda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Törenimizi teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sözlerimin hemen başında Rabbime, bizlere bir 5 sene daha Türkiye’ye ve Türk milletine hizmet etme imkânı verdiği için hamdediyorum”  diye ekledi.

“MANDA VE HİMAYE REDDEDİLMİŞTİR”

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçlarının pek çok anlamı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz, bir kez daha demokratik kazanımlarına sahip çıkarak, bizlere ‘durmak yok; yola, çalışmaya devam’ demiştir. Tabii yetmez, ‘hizmet ve eser üretmeye devam’ demiştir.

Millî iradenin üzerine gölge düşürme girişimleri akamete uğramış; tıpkı bir asır önce olduğu gibi ‘manda ve himaye’ tekliflerini millet yine reddetmiştir. Eser ve hizmet siyaseti popülizme galip gelmiş, insanımızın basiret ve ferasetinin hafife alınmaması gerektiği tekrar anlaşılmıştır” şeklinde konuştu.  

“GELECEĞİMİZİ GÜVENCE ALTINA ALDIK”

1950’den beri neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan darbelerle yara alan Türk demokrasisinin rüştünü tüm dünyaya bir kez daha ispat ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçmenin yarısını dahi sandığa götüremeyenlerin attığı diktatörlük ve otokrasi iftiralarının içinin tamamen boş olduğu görülmüştür.

Bu seçimlerle on yıllardır ülkemiz aleyhine yürütülen kampanyaları boşa çıkarmakla kalmadık, aynı zamanda geleceğimizi de güvence altına aldık. Yine bu seçimlerde Türkiye Yüzyılı teklifimizin insanımız tarafından kabul edildiğini gördük” açıklamasında bulundu.

“NE VAAT ETMİŞSEK TEK TEK YERİNE GETİRECEĞİZ”

“Bir asır önce, millî mücadelesini Cumhuriyet’in kuruluşuyla tamamlayan milletimiz, Cumhuriyet’in ikinci asrını da Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki beş yıl boyunca bu vizyonumuzu adım adım uygulamaya geçireceğiz. Seçim meydanlarında halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsinin takipçisi olacağız.

Son 21 yıldır olduğu gibi neyi vaat etmişsek, inşallah tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz. Demokrasimizi darbe ürünü mevcut Anayasa’dan kurtararak; özgürlükçü, sivil ve kuşatıcı bir Anayasa ile güçlendireceğiz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal’in ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesini, hakiki manasıyla pratiğe dökmekte kararlıyız.”

2023/06/13742781421685808760.jpg
2023/06/9799481691685808759.jpg
2023/06/21312818371685808758.jpg
2023/06/7993722741685808758.jpg
2023/06/5655664701685808759.jpg
2023/06/7210927181685808757.jpg
# recep tayyip erdoğan# tören# beştepe# görev# erdoğan konuşması
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
CHP şaibeli kurultay davası: 7 ilde delege operasyonu
CHP şaibeli kurultay davası: 7 ilde delege operasyonu
Türkiye Kupası 10. Kez Trabzonspor'un
Türkiye Kupası 10. Kez Trabzonspor'un
Kılıçdaroğlu, Özel' e
Kılıçdaroğlu, Özel' e "Ben Kemal, geliyorum" dedi
YSK CHP'nin
YSK CHP'nin "mutlak butlan" itirazını reddetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Avrupa'nın enerji merkezi haline getirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Avrupa'nın enerji merkezi haline...
Balkanlar Karıştı Türk Komandoları Kosova’ya Gidiyor
Balkanlar Karıştı Türk Komandoları Kosova’ya Gidiyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.