Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi: Özgür Özel koltuğa yapıştı bırakmam diyor
Tüfekci Vakfı Başkanı İmren Nilay Tüfekci'den Kurban Bayramı Mesajı
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri birbirlerine saldırdı
Adana'da korkutan deprem
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. DEMİR, SAMSUN'DA YENİ BİR MEŞALE YAKACAĞIZ
GÜNDEM
Yayınlanma: 17 Mart 2019 - 21:07

DEMİR, SAMSUN'DA YENİ BİR MEŞALE YAKACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart'ta Samsun için, ülke için Cumhur İttifakı'na gönülden güçlü destek istedi

GÜNDEM
17 Mart 2019 - 21:07
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DEMİR, SAMSUN'DA YENİ BİR MEŞALE YAKACAĞIZ
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart'ta Samsun için, ülke için Cumhur İttifakı'na gönülden güçlü destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Cedit Mahallesi'nde Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, İl Başkanı Ersan Aksu 'nun da hazır bulunduğu açılış programında AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, halkın gönülden güçlü desteğini istedi. Konuşmalar sonrasında bir vatandaşın evine misafir olundu.

Rizeliler Kendirli Derneği ve Pazarcılar Odası'nın sabah kahvaltı programlarına da eşlik eden Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir, yoğun ilgiyle karşılandı. Programlarında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun'da Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccüh oluştuğunu, samimiyet, gayret ve tevazu anlayışının gönüllerde yer ettiğini söyledi.

"SAMSUN İÇİN HİZMETE ODAKLANDIK"

Kent için iyi bir şeyler yapmak isteyen, gönlünü ortaya koyan adayların Cumhur İttifakı ile hizmete odaklandığı ifade eden Demir, "Bizler hiçbir zaman mevki, makam peşinde koşan insanlardan olmadık. Halka hizmeti Hakk'a hizmet etmek olarak gören bir anlayıştan geldiğimiz için sadece tebliğ edilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Halkımızın bize yetki vermesini vekalet olarak gördük, sorumluluğunu vebalini bildik, gereği neyse onu yerine getirmeye çalıştık. Şimdi Cumhur İttifakımızın adayı olarak halkımızın karşısındayım. İçimizde bir dışımızda, ağzımızdan çıkanla uygulamalarımız arasında hiç bir fark bu zamana kadar olmadı, olmayacakta. Yediden yetmişe herkese hizmet için bu kutlu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart'a az bir zaman kaldı. Halkımız hür iradesiyle sandığa gidecek, kararını verecek. Hepsi bizim başımızın üzerinedir. Aldıkları kararın en doğru karar olduğunun bilincindeyiz. Bu zamana kadar halkımıza hep güvendik inandık. Bu süreçte de tüm adaylarımızı yalnız bırakmayacaklarına gönülden inanıyorum. " diye konuştu.

"KENTİMİZDE YENİ BİR MEŞALE YAKACAĞIZ"

"Samsun için heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz, bu heyecan bizim en büyük çalışma azmimiz olacak" diyen Demir, "Halka hizmet denilince içimiz içimize sığmıyor. Samsun için o kadar güzel projeler

hazırladık ki, hayata geçtiğinde gözbebeğimiz kentimizin nasıl bir yükseliş trendine gireceğini hepimiz göreceğiz. Bir olacağız, el ele vereceğiz, 19 Mayıs kentimizde yeni bir meşale yakacağız. Bunun adı kalkınma, gelişim, birliktelik, huzur, mutluluk olacak. Tüm bunları sağlamamız için halkımızın yetki vermesi, yönetime bizimle ortak olmaları gerekiyor. Şehrimizin kaybedecek bir dakikası bile yok. Samsun'da yaşayan bireyler olarak eksiklerimizi, yapacaklarımızı, çözüm yollarını hepsini biliyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahından itibaren başta ben olmak üzere tüm büyükşehir kadrosu 5 yıl durmadan aralıksız sahada çalışacak. Biz durursak kent durur, biz durursak Samsun gelişemez." şeklinde konuştu.

Daha sonra, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. Demir, bir seyyar satıcının tezgahında meyve dizdi, fırında ise ekmek pişirdi.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi: Özgür Özel koltuğa yapıştı bırakmam diyor
Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi: Özgür Özel koltuğa yapıştı bırakmam...
Tüfekci Vakfı Başkanı İmren Nilay Tüfekci'den Kurban Bayramı Mesajı
Tüfekci Vakfı Başkanı İmren Nilay Tüfekci'den Kurban Bayramı Mesajı
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri birbirlerine saldırdı
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri birbirlerine saldırdı
Adana'da korkutan deprem
Adana'da korkutan deprem
Kılıçdaroğlu: CHP ahlaki değerlerini korumak zorundadır
Kılıçdaroğlu: CHP ahlaki değerlerini korumak zorundadır
MUSTAFA DEMİR'DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
MUSTAFA DEMİR'DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.