Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Tekin: Çocuklarımızı peşinen yargılayan bir dile asla izin veremeyiz
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Erdoğan, Türkiye Her Alanda Başarıdan Başarıya Koşuyor
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Ekim 2020 - 12:20

Erdoğan, Türkiye Her Alanda Başarıdan Başarıya Koşuyor

Erdoğan, Türkiye Her Alanda Başarıdan Başarıya Koşuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97

GÜNDEM
29 Ekim 2020 - 12:20
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Erdoğan, Türkiye Her Alanda Başarıdan Başarıya Koşuyor

Erdoğan, Türkiye Her Alanda Başarıdan Başarıya Koşuyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

Törende; TBMM Başkanı Mustafa Şentop, cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, yüksek yargı temsilcileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyasi parti temsilcileri ve diğer devlet erkânı da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Atatürk'ün mozolesine üzerinde ay yıldız bulunan çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Misak-ı Millî Kulesi’ne geçerek anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere yazdığı metni okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel deftere yazdığı metinde şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha huzurunuzdayız. Zatıâlinizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, milletimizin istiklali ve istikbali uğrunda gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taşımak, hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmaktadır. Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.”
# 29 ekim# anıtkabir# Atatürk# cumhurbaşkanı# erdoğan
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Tekin: Çocuklarımızı peşinen yargılayan bir dile asla izin veremeyiz
Tekin: Çocuklarımızı peşinen yargılayan bir dile asla izin veremeyiz
Samsunspor Galatasaray'ı sahadan sildi
Samsunspor Galatasaray'ı sahadan sildi
Amedspor, Süper Lig’e çıkan 2. takım oldu
Amedspor, Süper Lig’e çıkan 2. takım oldu
Okullarda ara tatiller kalkıyor, güvenlik önlemleri artırılıyor
Okullarda ara tatiller kalkıyor, güvenlik önlemleri artırılıyor
Çaya limon sıkanlar bu haber size: Zararlı mı, yararlı mı?
Çaya limon sıkanlar bu haber size: Zararlı mı, yararlı mı?
BAŞKAN AKSU, SAMSUN ERDOĞAN'I BEKLİYOR
BAŞKAN AKSU, SAMSUN ERDOĞAN'I BEKLİYOR

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.