Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişimi: Dakika dakika neler yaşandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Havza Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi
GÜNDEM
Yayınlanma: 09 Mayıs 2024 - 19:34

Havza Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi

Havza Belediyesi ile Belediye ve BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi yenilendi.

GÜNDEM
09 Mayıs 2024 - 19:34
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Havza Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi
Havza Belediyesi ile Belediye ve BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi arasında bir süredir devam eden sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri neticesinde sosyal denge sözleşmesi yenilenerek imzalandı.

Sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi nedeni ile Havza Belediye Meclisi Toplantı Salonunda imza töreni düzenlendi.

İmza törenine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz,  Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Fatih Çeri ve sendika üyeleri katıldılar.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik ile Havza Belediyesi'nde güzel ve hayırlı bir işe imza attık, Murat başkanımıza teşekkür ediyoruz.  Bu güne kadar her daim bizim yanımızda olan Belediye Başkanımız Murat İkiz’e sendika ve sendika üyeleri olarak destek olmak adına gerekli fedakarlığı yaptık. Her zaman devletinin yanında olan Bem Bir Sen ailesi kendiden bekleneni yapmıştır. Bizler sendika olarak sadece bu günlerde değil her türlü sorununuzda yanınızdayız. Sizler değerli üyelerimiz büyük ve güçlü bir ailenin mensuplarısınız." dedi.

Belediye Başkanı İkiz ise imkanlar dahilinde çalışanlara en iyi sosyal hakları sağmanının çabası içinde olduklarını belirterek, "Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediyemiz adına fedakarlık gösteren memurlarımıza teşekkür ediyorum. Toplu şekilde bir ve beraber aynı hedefe yürürsek engelleri aşar güzel şeyler yaparız.  Bu sözleşmenin sizler ve aileleriniz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." Dedi.

Sözleşme konuşmaların ardından Belediye Başkanı İkiz ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

# Havza Belediyesi# Murat İkiz# BEM-BİR-SEN Samsun# Savaş Gayretli
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Bakan Yerlikaya: Ne FETÖ'ye ne de başka bir terör örgütüne asla geçit yok
Bakan Yerlikaya: Ne FETÖ'ye ne de başka bir terör örgütüne asla...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez...
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
CHP Samsun Kadın Kollarından Öğretmen Saadet Çay Cinayetine Tepki
CHP Samsun Kadın Kollarından Öğretmen Saadet Çay Cinayetine Tepki

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.