Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişimi: Dakika dakika neler yaşandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Havza Belediyesinden özel öğrencilere kahvaltı
GÜNDEM
Yayınlanma: 08 Aralık 2022 - 17:29

Havza Belediyesinden özel öğrencilere kahvaltı

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltı programında özel öğrenciler ile bir araya geldiler.

GÜNDEM
08 Aralık 2022 - 17:29
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Havza Belediyesinden özel öğrencilere kahvaltı
İlçede özel bir tesiste havza Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir programa katılan özel öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman özel çocukların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Pırıl pırıl parlayan özel çocuklarımız ile birlikte olmak bizler için her zaman mutluluk kaynağı. Bu çocuklarımızın hayata hazırlanması için gereken ne varsa yapmaktayız ve bu konuda üzerimize düşeni yapmaktan geri durmayız. Özel çocuklarımızın eğitimi için emek veren öğretmenlerimize de vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyorum.” Sizlere her zaman kapımız açık. Sizlere sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Özdemir ise her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, “ havza belediyesi olarak engellilerimizin ihtiyaçları her zaman bizler için öncelikli. Özellikle özel çocuklarımızı hayata hazırlayan ve onların hayata tutunması konusunda gayret gösteren Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi gibi kurumlarımız söz konusu olduğunda daha hassas davranmaktayız. Bizlere emanet çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için elimizden gelen ne var ise yapmaktayız. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler Günü'nü kutlarım." dedi.

Programa Havza Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Erhan, Şube Müdürü Turan Demir, Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Kurt, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Erkan İyiliksever, özel eğitim öğretmenleri, özel öğrenciler ile Havza Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde kurs görmekte olan engelliler katıldılar.

# havza# havza belediyesi# havza özel çocuklar
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Türkiye'den Suriye’ye Saldıran İsrail'e Tepki
Bakan Yerlikaya: Ne FETÖ'ye ne de başka bir terör örgütüne asla geçit yok
Bakan Yerlikaya: Ne FETÖ'ye ne de başka bir terör örgütüne asla...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Destanı milletçe güçlü ve yenilmez...
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
Bu Gece Selalar Okunacak, Dualar Edilecek
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
MİT'den FETÖ'ye Finansal Destek Sağlayan HAKMAR ve TATBAK'a Operasyon
SARICAOĞLU, YATIRIM SİZDEN, DESTEK BİZDEN
SARICAOĞLU, YATIRIM SİZDEN, DESTEK BİZDEN

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.