Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Balıkların ürkmediğini herkes gördü
Samsun'da kentsel dönüşüm:Müteahhit firmalar ile ilk imzalar atıldı
Sağlık Bakanlığı'ndan "hantavirüs" açıklaması
Bayram öncesi otobüs biletlerine zam sinyali
DSÖ’den hantavirüs küresel risk açıklaması
ODTÜ'de Türk Bayrağı Açan Gençlere Kemerle Saldıranları Götürdüler Merkeze
Canik'te Oytun Erbaş Rüzgârı Esti
Süper Lig’de 33. haftanın hakemleri açıklandı
Öğretmen adayları için AGS başvuru süreci başladı
UEFA Avrupa Ligi Final Maçı İstanbul'da
İBB’ye yeni operasyon dalgası: 30 şüpheliye gözaltı kararı
Gümrük Muhafaza’dan 34 milyar liralık operasyon
Çorumspor Süper Lig Mücadelesinde Yola Devam
Türkiye ile Cezayir arasında 10 milyar dolarlık anlaşma
MEB Robot Yarışmasına Binlerce Genç Katıldı
Yağmurlar bereket getirdi: Barajların tamamı doldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İLKADIM REFAKATÇİ EVİ HASTA YAKINLARININ KONAKLAMA SORUNUNA SON VERECEK
GÜNDEM
Yayınlanma: 18 Şubat 2024 - 14:48

İLKADIM REFAKATÇİ EVİ HASTA YAKINLARININ KONAKLAMA SORUNUNA SON VERECEK

Hemşeri derneklerine yönelik hizmet ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ataocağı,Şefkat Evi,Refakatçi Evi projeleri ‘bitmeyen bir hayal’ deniyordu ama bugünlere geldik. 5 yılda çok mücadele verdik ve verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

GÜNDEM
18 Şubat 2024 - 14:48
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İLKADIM REFAKATÇİ EVİ HASTA YAKINLARININ KONAKLAMA SORUNUNA SON VERECEK
Yoğun geçen hizmet trafiğine rağmen, ziyaretlerine ara vermeden devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hafta sonu Şavşatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine misafir oldu. Dernek Başkanı Fatih Küçükaltın ve Şavşatlılarla sohbet eden Başkan Demirtaş şehrin önemli bir eksiği olan Hasta Refakatçi Evi projesi hakkında bilgiler verdi.

“3 tür hizmet verecek”

Özellikle hastanelere uzak ilçelerden ve kırsal mahallerden gelen vatandaşların sorunlarına çözüm olacak projeyi yaklaşan yerel seçimler öncesinde açılışını yapacağını söyleyen Başkan Demirtaş, “Tepecik Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde toplam maliyeti 23 milyon TL olan proje 7 kat ve 50 yatak kapasiteli olacak şekilde dizayn edilen projemizde hastane önlerinde, hastane köşelerinde yatakların kenarlarında perişan olan insanları, zaman zaman araçlarında, zaman zaman eş, dostlarının evlerinde kalarak bir şekilde bu süreci geçirmeye çalışan hasta yakınlarını, verdikleri mücadeleye ilçemizde bir son veriyoruz. Hasta Refakatçi Evi’nde 3 tür hizmet vereceğiz. Bir, vatandaşlar gelip ayaktan hizmet alacak. Yani burada duşunu alacak, üstünü değiştirecek, karnını doyuracak ve hastasının yanına gidebilecek. Diğer bir hizmet de dar gelirli aileler burada yatılı kalabilecek. Bir başka hizmet olarak da doluluk kapasitesine göre bila bedelle vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

“Eserlerimiz gereken cevabı veriyor”

2019 yılında görevi devir aldığında borç yüklü bir belediye ile karşılaştığını anlatan Başkan Demirtaş,” Maddi durumdan işlerliğini ve itibarını kaybetmiş bir belediyenin mali tablosunu düzeltmek için sıkı bir tasarruf tedbiri uyguladık. Tam işleri düzelttik derken ardından 2 yıl ülkemizde gitmeyen bir pandemi dönemi yaşadık. Öyle ki tesislerimizin tamamını kapatmak zorunda kaldık. İnanın gece uykularım kaçtı. Çok şükür insana hizmet ve hürmet eden belediyecilik anlayışı doğrultusunda toplumun her kesiminin hayatlarına dokunan eserlerimiz ile hiçbir şey yapmadı diyenlere gereken cevabı zaten veriyoruz” dedi.

“Ortak paydamız şehrimiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şavşatlılar Dernek Başkanı Fatih Küçükaltın,” Ortak noktamız, ortak paydamız Samsun. ‘Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır’ ayetinin ışığında bir ve beraber olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Bunun yanında hemşehri derneklerinin görev süresi boyunca sık sık ziyaret edip sorunlarımıza çözüm olan Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulum adına da teşekkür ediyorum. Amacımız şehrimizi hak ettiği yerlere taşımak. Bunun için de siz biz yok Samsun var İlkadım var diyoruz. Şavşat sevdalıları olarak ilçemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

# ilkadım refakatçı evi# ilkadım belediyesi# Necattin Demirtaş
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Balıkların ürkmediğini herkes gördü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Balıkların ürkmediğini herkes gördü
Samsun'da kentsel dönüşüm:Müteahhit firmalar ile ilk imzalar atıldı
Samsun'da kentsel dönüşüm:Müteahhit firmalar ile ilk imzalar atıldı
Sağlık Bakanlığı'ndan
Sağlık Bakanlığı'ndan "hantavirüs" açıklaması
Bayram öncesi otobüs biletlerine zam sinyali
Bayram öncesi otobüs biletlerine zam sinyali
DSÖ’den hantavirüs küresel risk açıklaması
DSÖ’den hantavirüs küresel risk açıklaması
Canik Belediyesi’nin düzenlediği Mangala Turnuvası büyük heyecana sahne oldu
Canik Belediyesi’nin düzenlediği Mangala Turnuvası büyük heyecana sahne oldu

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.