Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Avrupa'nın enerji merkezi haline getirdik
CHP'nin itirazına ret: İcra heyeti parti binasına gitti
TFF pankartla sahaya çıkma uygulamasını kaldırdı
CHP,'den YSK'ya “mutlak butlan” itirazı
Bayramda 334 bin personel görev başında: Tuzak radar yok
Doğum yardımları Kurban Bayram'ı öncesi hesaplara yatırıldı
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun haksızlığa uğradığı ortaya çıkmıştır
İzmir'de kan donduran vahşet: Aralarında yavrularında olduğu 33 kedi katledildi
Türkiye Kupası sahibini buluyor: Trabzonspor - Konyaspor
Özgür Özel: Kılıçdaroğlu ile konuşacak bir şeyimiz yok
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İLKADIM'DA OKUR-YAZAR BULUŞMALARI
GÜNDEM
Yayınlanma: 21 Ocak 2018 - 12:17

İLKADIM'DA OKUR-YAZAR BULUŞMALARI

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Okur Yazar Buluşmaları" etkinliği kapsamında Yazar-Şair Savaş Ş

GÜNDEM
21 Ocak 2018 - 12:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İLKADIM'DA OKUR-YAZAR BULUŞMALARI
İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Okur Yazar Buluşmaları" etkinliği kapsamında Yazar-Şair Savaş Ş. Barkçin İlkadımlılarla buluştu.

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Okur Yazar Buluşmaları’nın” konuğu memuriyette Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına kadar birçok kademede bulunmuş ve tasavvuf alanında yazdığı kitap ve şiirlerle büyük başarı kazanmış Savaş Ş. Barkçin oldu. İlkadımlıların büyük ilgi gösterdiği buluşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, HAK-İŞ Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Ziya Uzun, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“NEFS CUMHURİYETİNDE KAPİTALİZME LAF SÖYLENEMEZ"

Acem Tekkesi ve Kültür Evinde gerçekleştirilen etkinliğe büyük ilgi vardı. Bu ilgi karşısında mutlu olduğunu belirten Barkçin, siyasetten ahlaki değerlere, İslamiyet'ten sanata birçok konuya değindi.

“DOĞRUYU ALLAH YÖNELEREK BULMALIYIZ"

Medeniyet ve ekonomik gücü karıştıran zihniyetlerden ülke olarak zarar gördüklerini ifade eden Savaş Barkçin, “ Batı'daki teknolojik gelişmeleri doğru analiz edemediğimizden toplum olarak bir yanılgıya düşmekteyiz. Teknoloji savaş ve ölüm getiriyorsa olumlu algılanmaması gerekir. Bunun içinde kendimizi iyi eyitmeliyiz. Bunun da yolu Allah'ın emirlerini doğru anlamak ve anlatmaktır" dedi.

"ESERLERİ GÖNLÜMÜZDE YER EDİYOR"

Program sonrasında Savaş Ş. Barkçin ile sohbet siyaset ve edebiyat üzerine sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Hem siyasette hem de edebiyatta birçok başarılara imza atan değerli yazarımızı hemşehrilerimizle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduk. İlkadımlı kardeşlerimizin yoğun ilgileri de bizi oldukça sevindirdi. Tasavvuf edebiyatı ve şiirleriyle gönül bahçemizde yer eden ve eserler kazandıran Savaş Barkçin'e paylaştığı bilgiler ve teşrifleri için teşekkür ederim" diye konuştu.

"Okur Yazar Buluşmaları" programın sonunda Okurların Kitaplarını imzalayan Savaş Ş. Barkçin’e Başkan Tok tarafından “El-Kerim” yazı tablo hediye edildi.

SAVAŞ BARKÇİN KİMDİR?

1966 Ankara doğumlu olan Barkçin, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunudur. Bürokrasi hayatında birçok kademede görev yaparak Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına kadar yükselmiştir. Yazıları gazete ve dergilerde yayınlanan yazar 2009 yılı Yazarlar Birliği Ödülü sahibidir. Divan şiirleriyle yayımlanan şiirlerinin yanı sıra tasavvuf müziği ve edebiyat yazarlığının yanı sıra televizyon programları da yapmaktadır.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Avrupa'nın enerji merkezi haline getirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Avrupa'nın enerji merkezi haline...
CHP'nin itirazına ret: İcra heyeti parti binasına gitti
CHP'nin itirazına ret: İcra heyeti parti binasına gitti
TFF pankartla sahaya çıkma uygulamasını kaldırdı
TFF pankartla sahaya çıkma uygulamasını kaldırdı
CHP,'den YSK'ya “mutlak butlan” itirazı
CHP,'den YSK'ya “mutlak butlan” itirazı
Bayramda 334 bin personel görev başında: Tuzak radar yok
Bayramda 334 bin personel görev başında: Tuzak radar yok
KARA UNSURLARI AFRİN'DE HEDEFLER TEK TEK VURULUYOR
KARA UNSURLARI AFRİN'DE HEDEFLER TEK TEK VURULUYOR

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.