Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Eğitim Çalışanları Şiddete Karşı Yasal Güvence İstiyor
Oruç insanın bedenine ve ruhuna hizmet eder
Türkiye'nin Gururu 5. Nesil Milli Muharip Savaş Uçağı Piste Çıktı
En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseltildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. İLKEM'DE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
EĞİTİM
23 Ağustos 2022 - 19:33

İLKEM'DE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde İlkadım’lı gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan İLKEM’de 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için kayıt süreci başladı.

EĞİTİM
23 Ağustos 2022 - 19:33
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İLKEM’DE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
Ortaya koyduğu başarı tablosu yeni dönemde öğrencilerin vazgeçilmaz adresi olan eğitim yuvası kayıt döneminde de yoğun ilgi görüyor.

“4 farklı şubede hizmet veriyoruz”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın eğitime olan katkı ve destekleri artarak devam ediyor. Bu bağlamda gençleri geleceğe hazırlayan İLKEM 4 farklı Şube’de 550 genci farklı sınavların yanı sıra  sosyal kültürel ve sportif etkinlikler ile öğrencilerin sınav sürecine moral motivasyonu yüksek bir şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Liseye geçiş sistemi (LGS) ve Yüksek Eğitim Kurumları Sınavı (YKS) sınavlarındaki başarısı ile sadece İlkadım’a değil komşu ilçelerdeki gençlerinde tercihi haline gelen eğitim merkezi çağın gereksinimlerini dikkate alarak başarı odaklı bir strateji benimsiyor.YKS /Üniversite hazırlık kurslarının yansıra Lise 4 ve mezun öğrencilerin TYT-AYT sınavlarına hazırlık kursu,8.sınıf öğrencilerini ise LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavlarına farklı yayınevlerinin deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, yoğunlaştırılmış-hızlandırılmış kamp programları ve motivasyon seminerleri ile ilkadımlı gençleri geleceğe hazırlıyor.

“Gençlerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz”

YKS yerleştirme sonuçları ile ilgili bilgilendirme yapan İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz; “Genç, dinamik, fedakâr eğitim kadromuz ile öğrencilerimiz hayallerindeki üniversitelere yerleşme imkânı sunuyoruz. Hem LGS de hem de YKS de Türkiye geneli derecesi ile başarısını tescilleyen İLKEM Eğitim Merkezi hem bireysel hem de kitlesel başarı eğitime katkı ve destek veriyor.Derebahçe, Kadifekale, Kılıçdede ve Yaşardoğu İLKEM ile 4 farklı şubemizde sınava hazırlanan YKS hazırlık öğrenci grubumuzun tamamı baraj puanının kaldırılmasını avantaja çevirerek  Lisans, Önlisans ve AÖF tercihi ile farklı üniversitelere yerleşti.  Bu başarı grafiği ile hem velilerimizi hem de öğrencilerimizi gururlandıran bir başarıyı yakalamış olduk” dedi.

“Ailelerimizin yükünü hafifletmek istiyoruz”

Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik her yıl ücretsiz kurs eğitimi verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek istiyoruz.Bu önemli fırsatı öğrencilerimiz iyi değerlendirmeli. Tüm bu hizmetlerden faydalanmak isteyen YKS ve LGS Hazırlık grubu öğrencilerimizi sınırlı sayıda olan kontenjanlarımıza kayıt olma noktasında geç kalmamaları için kayıtlarını zamanında yapmaları için kurs merkezlerimize davet ediyoruz” dedi.

# ilkem# ilkem kayıt# ilkadım belediyesi ilkem# ilkem kayıt 2022-2023# ilkem samsun
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Eğitim Çalışanları Şiddete Karşı Yasal Güvence İstiyor
Eğitim Çalışanları Şiddete Karşı Yasal Güvence İstiyor
Oruç insanın bedenine ve ruhuna hizmet eder
Oruç insanın bedenine ve ruhuna hizmet eder
Türkiye'nin Gururu 5. Nesil Milli Muharip Savaş Uçağı Piste Çıktı
Türkiye'nin Gururu 5. Nesil Milli Muharip Savaş Uçağı Piste Çıktı
En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseltildi
En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseltildi
Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti ve CHP'yi Yerden Yere Vurdu
Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti ve CHP'yi Yerden Yere Vurdu
Tekkeköy Zafer Bayramı kutlamalarında Selçuk Balcı ve Demet Akalın sahne alacak
Tekkeköy Zafer Bayramı kutlamalarında Selçuk Balcı ve Demet Akalın sahne alacak

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.