Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
5 günde 342 yangın: 6 noktada alevler sürüyor
Bursa'da deprem oldu!
BÜYÜKŞEHİR “SAMSUN MARKET” ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR
Eski tip ehliyetlerin yenilenme ücreti 15 liradan 7.438 liraya yükseliyor
2025-2026 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Açıklandı
Tunç Soyer ve 157 Kişi Yolsuzluktan Gözaltına Alındı
ÖZEL BİREYLER İÇİN YAZ KAMPI DÖNEMİ SAMSUN’DA BAŞLADI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İYİ PARTİ SAMSUN ADAYLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 25 Şubat 2024 - 18:23

İYİ PARTİ SAMSUN ADAYLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

İyi Parti Ankara’da görkemli bir tören ile Aday Tanıtım Toplantısı yaptı. Oldukça geniş bir katılım ile yapılan aday tanıtım toplantısına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Her türlü tuzağa, her türlü dümene rağmen, biz buradayız, Millete ihanet edenlerle yoldaşlık etmeyiz. 1 Nisan’da İyi Parti’nin ayak sesleri konuşulacak” dedi.

GÜNDEM
25 Şubat 2024 - 18:23
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İYİ PARTİ SAMSUN ADAYLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ankara ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya İyi Parti’nin Türkiye’nin bütün il ve ilçelerindeki adaylar davet edildi. Tanıtım öncesi konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Meral Akşener, ‘‘Her türlü tuzağa, her türlü dümene rağmen, biz hala buradayız dimdik ayaktayız. Biz oy uğruna Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşine koşmayız, milletimize ihanet edenlerle yoldaşlık etmeyiz. 1 Nisan’dan sonra artık İyi Parti İktidarının ayak sesleri konuşulacak’’ diye konuştu.

AKŞENER'E SÖZ VERDİLER

Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, İyi Parti Samsun adayları Genel Başkan Meral Akşener'e Samsun için durmadan çalışacaklarını ve seçimi kazanacaklarının sözünü verdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Bugün Samsun Adayları olarak milletimizin karşısına ‘Türkiye için en iyisi’ olarak çıktık. Bu kalabalık ve görkemin iyilerin iktidarının ayak sesleri olduğunu herkes bilsin. Toplantıdan önce de çalışmalarımıza büyük bir yoğunlukla devam ediyorduk ama şimdi Saygıdeğer Genel Başkanımıza verdiğimiz söz ile birlikte yolumuzu emin adımlarla, durmadan, yorulmadan yürüyeceğiz. Samsun’da bütün adaylarımızla birlikte iyilerin gücünü 31 Mart’ta göstereceğiz. Biz başkan adayları olarak vatandaşımıza inandık, gittiğimiz her yerde görüyoruz ki Samsun'da bize inanıyor’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

İYİLERİN AYAK SESLERİNİ TÜM SAMSUN DUYUYOR

İyi Parti’nin Samsun adaylarının çok güçlü olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Adayı Tüfekci, büyükşehir ve 17 ilçede iddialı olduklarına değinerek, 1 Nisan sabahı iyileri küçümseyenlere büyük bir sürpriz yaşatacaklarını söyledi. Tüfekci, ‘‘ 17 ilçe ve büyükşehirde pırıl pırıl adaylar ile çıkıyoruz. Samsun’da olduğu gibi burada da bizlere çok büyük bir ilgi ve alaka vardı. Hür ve müstakil olarak halkımıza üçüncü bir yol açtığımız bu davamızda sonuna kadar çalışacağız. Ben arkama ve yanıma Samsun halkını aldım onlarla birlikte bu yolda yürüyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri, kurtuluşun şehrini 31 Mart’ta hep birlikte bu halktan kopmuş yönetimden kurtaracağız. İyi belediyecilik, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışını tüm Samsun'da göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.

# İyi Parti Samsun adayları# İmren Nilay Tüfekci# Samsun Büyükşehir
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
5 günde 342 yangın: 6 noktada alevler sürüyor
5 günde 342 yangın: 6 noktada alevler sürüyor
Bursa'da deprem oldu!
Bursa'da deprem oldu!
BÜYÜKŞEHİR “SAMSUN MARKET” ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR
BÜYÜKŞEHİR “SAMSUN MARKET” ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR
Eski tip ehliyetlerin yenilenme ücreti 15 liradan 7.438 liraya yükseliyor
Eski tip ehliyetlerin yenilenme ücreti 15 liradan 7.438 liraya yükseliyor
2025-2026 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Açıklandı
2025-2026 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Açıklandı
ADEM GÜNEY: BUGÜNE KADAR YAPILAN GERÇEK BELEDİYECİLİK DEĞİL MİYDİ?’
ADEM GÜNEY: BUGÜNE KADAR YAPILAN GERÇEK BELEDİYECİLİK DEĞİL MİYDİ?’

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.