Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
MHP İstanbul İl Yönetimi Açıklandı
Meteorolojiden sarı kodlu toz taşınımı alarmı
4 belediye başkanı bugün AK Parti'ye katılıyor
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP'den istifa etti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Kavak'ta fahiş fiyata izin yok
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Aralık 2021 - 17:45

Kavak'ta fahiş fiyata izin yok

Kavak Belediyesi, fahiş fiyat artışlarına yönelik ilçe genelinde tüm marketler ve işyerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

GÜNDEM
29 Aralık 2021 - 17:45
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kavak'ta fahiş fiyata izin yok
Kavak’ta, fahiş fiyat artışlarına yönelik ilçe genelinde denetimler sıklaştı. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Kavaklı hemşerilerimiz normal olması gereken fiyattan alışveriş yapana kadar bu denetimler devam edecek. Bu konuda çok kararlı olduğumuzun bilinmesini isterim ”dedi.

Kavak Belediyesi zabıta ekipleri marketlerde, sebze ve meyve, gıda ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç maddelerine yönelik fiyatları inceledi. Döviz kuru düşüşünün ürünlerin fiyatına yansıyıp yansımadığını kontrol etti. Ürünlerin son kullanım tarihlerine tek tek baktı. Ekipler, denetimler sırasında corona virüsün mutasyona uğramış türü olan ve Türkiye’de de hızla yayılan Omicron varyantına karşı da vatandaşlar ve işletme yetkililerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçmek ve vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla fiyat ve etiket denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Denetimler esnasında corona virüsün mutasyona uğramış türü Omicron’a karşı da uyarıcı ve bilgilendirmeler yaptıklarını anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayesinde Türkiye'de döviz istikrar kazanmaya başladı. Ve bugün belli bir seviyeye gelmiş durumda. Market fiyatlarında da düşüşler yaşanmaya başladı. Bizlerde kurdaki istikrarın sağlanmasına paralel şekilde vatandaşların günlük ihtiyaçlarını normal fiyatlardan yapmalarını sağlamak için ilgili kurumlarla işbirliği içinde denetimlerimizi ilçemizde tüm marketler ve işyerlerinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız bu tür şikâyetleri olduğunda 153 Zabıta İhbar Hattımıza ihbarda bulunabilirler. Belediye olarak Kavaklı hemşerilerimiz normal olması gereken fiyattan alışveriş yapana kadar da bu denetimlerimize devam edeceğiz. Bu konuda çok kararlı olduğumuzu herkesin bilmesini isterim " dedi.

# kavak belediyesi# fahiş fiyat# denetim# zabıta# kavak
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
MHP İstanbul İl Yönetimi Açıklandı
MHP İstanbul İl Yönetimi Açıklandı
Meteorolojiden sarı kodlu toz taşınımı alarmı
Meteorolojiden sarı kodlu toz taşınımı alarmı
4 belediye başkanı bugün AK Parti'ye katılıyor
4 belediye başkanı bugün AK Parti'ye katılıyor
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP'den istifa etti
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP'den istifa etti
Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku açıklaması: Ucu nereye giderse gitsin kararlılıkla araştırıyoruz
Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku açıklaması: Ucu nereye giderse gitsin...
İlkadım'da memur ve sözleşmeliye en üst limitten sözleşme
İlkadım'da memur ve sözleşmeliye en üst limitten sözleşme

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.