Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Süleymancılara yeni dalga operasyon: 29 gözaltı, 23 şirkete kayyum
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. KURBANLIKLAR SATIŞ NOKTASINDA ALICILARINI BEKLİYOR
GÜNDEM
Yayınlanma: 18 Haziran 2023 - 15:42

KURBANLIKLAR SATIŞ NOKTASINDA ALICILARINI BEKLİYOR

İlkadım Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesinde alıcı ve satıcıların sorunsuz bir alışveriş yapabilmeleri için tüm tedbirleri aldı. Güzeldere Mahallesi’nde ilçeye kazandırılan kurban satış yerinde hazırlıklar tamamlanırken satıcılar kurbanlıklarını alana getirmeye başladı.       

GÜNDEM
18 Haziran 2023 - 15:42
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KURBANLIKLAR SATIŞ NOKTASINDA ALICILARINI BEKLİYOR

Vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yerine getirebilmesi için Güzeldere Kurban Pazar yerinde kurbanlıklar yerini almayı başladı. Vatandaşlar kurban ibadetlerini yerine getirmek için gönül rahatlığı ile kurbanlıklarını alıp belirtilen noktalarda kesimini yapabilecek.

“Sosyal donatılı satış alanı”

Güzeldere Mahallesi’nde 27 dönümlük bir alana kurulan İlkadım Kurban Pazarı’nda bu yıl köklü değişiklikler gerçekleştirildi. Pazar yerinde gerek çevre düzenlemesi, gerek satış ve kesim gerekse altyapı alanında çeşitli yenilikler yapıldı. Öte yandan belediye veteriner ekipleri hayvan sağlığına ilişkin çalışmalara devam ederken zararlılara karşı ilaçlamalar da aralıksız sürüyor. Pazar yerinde zabıta ekipleri de düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyor. Kapasite artırımının yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanı eklenen ve mevcutları yenilenen Havyan Pazarında otopark, lavabolar, duş ve mescit alanı da pazarcılar tarafından eksiksiz olarak kullanılıyor.

“Bayram boyunca ekipler alanda olacak”

İl dışından ve çevre ilçelerden birçok üreticimizi tercihi olan “Güzeldere Kurban Pazarı” satış alanında vatandaşlarımızın hijyenik ulaşılabilir bir ortamda kurban ibadetini bu yılda sorunsuz gerçekleştirmeleri tüm ekiplerimizle birlikte eksiz bir çalışma sunduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Pazar süresince zabıta ekiplerimiz ve veterinerlik birimimizin denetimleri ile vatandaşların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bu yılda hayvan pazarımızda güzel hizmetler yaptık. Aydınlatma direkleri, bay-bayan mescid, tuvalet, kesim alanları ve geniş otopark alanın yer aldığı alanda Fen İşleri, Temizlik, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca alanda halkımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

# kurbanlık fiyatları# kurbanlık# kurbanlık koyun fiyatları# kurbanlık fiyatları 2023# kurbanlık bağış 2023 fiyatları
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Süleymancılara yeni dalga operasyon: 29 gözaltı, 23 şirkete kayyum
Süleymancılara yeni dalga operasyon: 29 gözaltı, 23 şirkete kayyum
Trabzonspor'dan Galatasaray'a 4 Tava Hamsi
Trabzonspor'dan Galatasaray'a 4 Tava Hamsi
Motorini 100 liranın altına düşüren indirim geldi
Motorini 100 liranın altına düşüren indirim geldi
Mustafa Şen: Yeni Anayasa için referanduma gideceğiz
Mustafa Şen: Yeni Anayasa için referanduma gideceğiz
Milli Takım UEFA Uluslar A Ligi aday kadrosu açıklandı
Milli Takım UEFA Uluslar A Ligi aday kadrosu açıklandı
Samsun 18 Haziran 2023 Pazar Nöbetçi Eczaneler
Samsun 18 Haziran 2023 Pazar Nöbetçi Eczaneler

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.