Canik’te Esnafla Kahvaltıda Buluşma: Sorunlara Sahada Çözüm"
Programa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Güveli, Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, İlkadım ve Canik Belediye Meclis Üyeleri, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın da katıldı.
Etkinlik, Lider Oto’da gerçekleştirildi ve katılımcılar kahvaltı eşliğinde esnafla istişarelerde bulundu. İl Başkanı Mucur, saha çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız ve onların sorunlarını dinlemek için sahada olmaya devam edeceğiz,” dedi.
Esnaf, bu tür buluşmaların kendileri için önemli olduğunu belirterek programı organize edenlere teşekkür etti. Kahvaltı sonrası İl Başkanı ve heyet, esnafın taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 23 Aralık 2024 - 17:25
MHP Heyeti Eski Sanayi Esnafı ile Buluştu
Canik’te düzenlenen kahvaltı programında İl Başkanı Burhan Mucur ve beraberindeki heyet, eski sanayi esnafıyla bir araya geldi.
GÜNDEM
23 Aralık 2024 - 17:25