Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Mersin’de akaryakıt tesisinde yangın: 1 işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji'den Samsun dahil 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan ve Türkistan ziyaretinde
Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: 1700 yolcu karantinada
Süper Lig 2026-2027 sezon takvimi açıklandı
Türkiye’nin Aşıkları Samsun’da bağlama ile karşılıklı atıştı
DSÖ'den korkutan uyarı: Ülkeler Hantavirüs salgınına hazırlanmalı
Böcek ailesi öttükçe gözaltılar çoğalıyor
Havza'da sel felaketinin yaraları sarılıyor: Eğitime 1 gün ara verildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. MHP SAMSUN'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ OSMAN KANDIRA DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Aralık 2022 - 20:44

MHP SAMSUN'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ OSMAN KANDIRA DÖNEMİ BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifası sonrası İl Başkanlığı görevine İl Başkan Yardımcısı olan Osman Kandıra geldi.

GÜNDEM
13 Aralık 2022 - 20:44
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP SAMSUN'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ OSMAN KANDIRA DÖNEMİ BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nda bugün yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında İl Başkanlığı devir teslimi gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda söz alan Karapıçak Yönetim Kuruluna hitaben yaptığı konuşmada: “Ocak 2019’da tarafıma tevdi edilen bu ulvî görevde gece gündüz demeden yılmadan, partimize ve inandığımız değerlere uygun olarak samimi duygularla çalıştık” dedi. Toplantıda İl Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu’na teşekkürlerini bildiren Karapıçak; “İl Başkanlığı görevimiz Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey'in tensipleri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla tarafımıza tebliğ edildiği günden bugüne yaptığımız teşkilat çalışmalarında her zaman desteklerini yanımda hissettiğim siz Yönetim ve Disiplin Kuruluna, bu vesile ile İlçe Başkanları ve Yöneticilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu’na, Ülkücü Kuruluşlarımıza, dava arkadaşlarıma ve partililerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Görevde kaldığı sürece yönelik de bir konuşma yapan Karapıçak; “İnsanlar onurlarıyla yaşar, yaptıklarıyla anılırlar. Ülkücü Milliyetçi camiada iki ayrı dönemde birçok kademede görev yapmış, bu dönemlerde İl Başkanlığı gibi ulvî bir görevi yerine getirmiş bir kardeşiniz olarak bugün bu nöbeti Yönetim Kurulumuzdan bir arkadaşımıza devrediyorum. Ne mutlu ki bu İl Yönetimimizden bir arkadaşımız bu görevi üstlendi. Bundan sonraki süreçte şahsımın da başkanı olacak olan osman kandıra Başkanımıza başarılar diliyor ve her daim bu teşkilatın, bu kutsal davanın bir neferi olarak son nefesime kadar çalışmaya devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Partimize inandığımız değerler doğrultusunda her kademede hizmet bugün şahsımı Milletvekilliği gibi büyük sorumluluklar gerektiren bir göreve aday adayı olma sürecine taşıdı. Dün olduğu gibi bugün de gelecekte de Samsun’a dair özlemlerimizi, heveslerimizi yerine getirmek için partimiz vizyonuyla gerçekleştirme çabasında bir yola çıktık. Bu bağlamda “varız” dedik. Bu arzumuz, bu saygıdeğer görevde hemşehrilerimizle hemhal olarak çalışmaya hazır olduğumuzu Genel Merkezimize ilettik. Parti tüzüğümüz gereği belirli süreçleri yerine getirdik. Bu süreç Genel Merkezimizce uygun görüldü ve bugüne, nöbet değişimi sürecine kadar geldik. Bugünden sonra Partimiz zamanlamalarına ve seçim takvim sürecine bağlı olarak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Samsun’dan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı olarak sahada olacağız. Adaylık açıklamamızla Ülkücü bir duruşun gereği olarak irademizi gösterdik. Devamındaki karar Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizindir.” dedi.

Konuşmasında 2023 vurgusu da yapan Karapıçak; “Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan Milliyetçi Hareket ile birlikte, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam etmek en büyük arzumuzdur. Bu çerçevede çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

# mhp samsun# osman kandıra# mhp osman kandıra# mhp samsun il başkanı
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Mersin’de akaryakıt tesisinde yangın: 1 işçi hayatını kaybetti
Mersin’de akaryakıt tesisinde yangın: 1 işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji'den Samsun dahil 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den Samsun dahil 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan ve Türkistan ziyaretinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan ve Türkistan ziyaretinde
Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: 1700 yolcu karantinada
Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: 1700 yolcu karantinada
Süper Lig 2026-2027 sezon takvimi açıklandı
Süper Lig 2026-2027 sezon takvimi açıklandı
Terörden Temizlenen Gabar'da 150 Milyon Varillik Petrol Bulundu
Terörden Temizlenen Gabar'da 150 Milyon Varillik Petrol Bulundu

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.