Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
Petrol fiyatlarında yükseliş devam ediyor
Süper Lig: Küme düşme mücadelesi kıran kırana geçti
Yeni haftada sağanak alarmı: Samsun için sarı kodlu uyarı
Akın Gürlek: Suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız
İBB'ye ihale operasyonu 6 ile sıçradı: 57 gözaltı
FETÖ operasyonu: 11 ilde 24 şüpheli gözaltına alındı
Rasim Ozan Kütahyalı tutuklandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. MUHSİN YAZICIOĞLU KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR
KÜLTÜR SANAT
Yayınlanma: 16 Aralık 2017 - 19:19

MUHSİN YAZICIOĞLU KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Canik Belediyesi tarafından mahallelere yapılan eğitsel, kültürel ve sportif yatırımlar, sosyal dönüşüm sağlıyor

KÜLTÜR SANAT
16 Aralık 2017 - 19:19
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MUHSİN YAZICIOĞLU KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR
Canik Belediyesi tarafından mahallelere yapılan eğitsel, kültürel ve sportif yatırımlar, sosyal dönüşüm sağlıyor. Yavuzselim Mahallesi'ne yapılan Şehit Muhsin Yazicıoğlu Kültür Merkezi de açılacağı günü bekliyor.

Bir çok mahallede hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri gibi önemli yatırımlara imza atan Canik Belediyesi tarafından "Güzel Evim, Mutlu Geleceğim" projesinin uygulandığı Yavuzselim Mahallesi, sosyal dönüşüme katkı sağlayacak olan önemli bir kültür merkezine kavuşuyor. İçerisinde düğün salonu, müzik okulu, etüt odaları, sıbyan mektebi ve aile sınıfları bulunan tesiste çalışmalar son aşamaya gelirken, dev kültür merkezi açılacağı günü bekliyor.

MAHALLELER YATIRIMLA SÜSLENİYOR

Amaçlarının fiziki dönüşümün yanında kültürel ve sosyal dönüşümü de sağlamak olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gerek ilçe genelinde uyguladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları gerekse bir çok mahallemizde hayata geçirdiğimiz Güzel Evim, Mutlu Geleceğim projemizle fiziki dönüşümü sağlıyoruz. Ancak bunun tek başına yeterli olmayacağından hareketle, şehrimizde sosyal dönüşümü de sağlama adına mahallelerimizde hanım konakları, sıbyan mektepleri, kültür, eğitim ve spor tesisleri yapıyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi de Yavuzselim Mahallemizde yaptığımız Şehit Muhsin Yazicıoğlu Kültür Merkezi'dir" dedi.

ŞEHİR VE İNSAN

Yaptıkları yatırımlarla her mahalleyi hizmetlerle süslediklerini ve nakış gibi işlediklerini belirten Başkan Genç, "İnsanların yaşam standartlarını yükseltici çalışmalar yapıyoruz. Dönüşümü sadece fiziki olarak gerçekleştirmiyoruz, aynı zamanda toplumun da dönüşümü için çalışıyoruz. Bütün çabamız şehir ve insan arasındaki bu organik bağı korumaktır. Şehrin estetikliği, o şehirde yaşayan insanların psikolojisini, davranışlarını ve sosyo-kültürel gelişimini etkiler. Bu nedenle Yavuzselim Mahallemizde yaptığımız tesisimiz de büyük önem taşıyor" dedi.

MAHALLEYE DEĞER KATACAK

Kaba inşaatı tamamlanan kültür merkezinin yakın zamanda hizmete gireceğini belirten Başkan Genç, "İçerisinde sıbyan mektebi, müzik okulu, hanım konağı, çok amaçlı salonuyla Roman vatandaşlarımızın değerlerine, kültürlerine değer katacak bir merkez olacak. Artık hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Türkiye'nin gözbebeği Canik Belediyesi olarak yaptığımız her kesime hitap eden yatırımlarla Türkiye'ye model oluyoruz. Bir ilçe belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan Yine Kovuldu
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Arda Güler'e Araplardan 80 Milyon Euroluk Teklif
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı kabul etti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 34 milyonu geçti
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
İsrail Uluslararası Sularda Yine Sumud Filosuna Saldırdı
SAMSUN'UN MARKA SİMİTLERİ DENETİMDEN GEÇTİ
SAMSUN'UN MARKA SİMİTLERİ DENETİMDEN GEÇTİ

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.