Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Madımak Olayının 32. yılında anma programı
CHP'nin Saraçhane mitinginde 42 gözaltı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. ÖZLEM MARAŞ: ENGELSİZ ŞEHİR ATAKUM PROJESİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 20 Mart 2024 - 17:35

ÖZLEM MARAŞ: ENGELSİZ ŞEHİR ATAKUM PROJESİ

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, engellilerin sosyal hayata doğrudan katılmalarını, eğitim, bilgi, beceri, tecrübe ve yeteneklerinin geliştirilerek bireysel becerilerini arttırmalarını merkeze alan Engelsiz Atakum Projesi’nin bütün engelleri kaldıracak önemli bir proje olduğunu kaydetti.

GÜNDEM
20 Mart 2024 - 17:35
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ÖZLEM MARAŞ: ENGELSİZ ŞEHİR ATAKUM PROJESİ

Özlem Maraş, projenin önemini anlatırken, “Aynı zamanda diğer engellilerin katılımıyla birlikte engelli yaşamını kolaylaştırmayı ve engellilerin sosyal hayata daha iyi bir şekilde entegre olabilmelerini hedefliyoruz” diyerek Resim Kursları: Engellilerin kendini ifade etme ve sosyalleşme becerilerini arttırmak amacıyla resim kursları düzenlenecek.

ENGELSİZ ŞEHİR

Bu faaliyetlerin hedefi, engellilerin bireysel yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak, istihdam olanakları yaratmak ve toplumun engelli bireylere olan yaklaşımını olumlu yönde değiştirmektir. Projemiz, Atakum’da engelsiz hayat ve yetenek geliştirme konusunda önemli adımlar atmayı ve toplumun farkındalığını artırmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

“Bu proje, Atakum’u engelsiz hayat alanları ve spor branşları ile donatarak, engelli bireylerin topluma daha etkin bir şekilde dahil olmalarına olanak tanımayı ve onlara daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı hedeflemektedir” diyen Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Maraş Engelsiz Şehir Atakum Projesinin bileşenlerinde meslek edindirme kursları; Takı Tasarım Kursları, Ebru Kursları, Maket Uçak Kurslarının yanı sıra Sinema, tiyatro, müze ziyaretleri ve yerel yönetimleri ziyaret gibi sosyal faaliyetler düzenlenerek engellilerin topluma kazandırılmasının önündeki sosyal ve zihinsel engellerin kaldırılması anlamında adımlar atılacaktır” dedi.

# Özlem Maraş# Atakum
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Madımak Olayının 32. yılında anma programı
Madımak Olayının 32. yılında anma programı
CHP'nin Saraçhane mitinginde 42 gözaltı
CHP'nin Saraçhane mitinginde 42 gözaltı
Konutlarda kullanılan doğal gaza zam geldi
Konutlarda kullanılan doğal gaza zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Leman Dergisine Sert Tepki: Bunun Hesabını Verecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Leman Dergisine Sert Tepki: Bunun Hesabını...
Zafer Partisi'nden İstanbul Teşkilatı'na CHP'nin Saraçhane mitingine katılmayın talimatı
Zafer Partisi'nden İstanbul Teşkilatı'na CHP'nin Saraçhane mitingine...
DEDEDAĞ’DA TÜFEKCİ COŞKUSU
DEDEDAĞ’DA TÜFEKCİ COŞKUSU

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.