Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Büyükşehir İtfaiyesi 3’ü Çocuk 7 Vatandaşı Sağ Olarak Enkaz Altından Çıkarttı
Salıpazarı halkı depremzedeler için yardım eli oluşturuyor
PTT Vatandaşların Bireysel Yardımlarını Deprem Bölgesine Ücretsiz Ulaştıracak
Atakum halkından dayanışma seferberliği
Depremden Etkilenen 10 İlde 3 Ay OHAL İlan Edildi
Canik’ten Deprem Bölgesine Yardım Seferberliği
İLKADIM HALKI AFETZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU
Tekkeköy Belediye Meclisi depremzedeler için tek yürek
BAFRA BELEDİYESİ YARDIM VE DESTEK EKİBİ YOLA ÇIKTI
Samsunlular yardım için adeta birbirleriyle yarıştı
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yardım Kampanyası Başlattı
Terme Deprem Bölgesine yardım İçin Tek Yürek Oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. SAMGİAD dövizdeki yükseliş iş dünyasını olumsuz etkiliyor
GÜNDEM
17 Aralık 2021 - 19:02

SAMGİAD dövizdeki yükseliş iş dünyasını olumsuz etkiliyor

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) üyeleri dönem sonu iş yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM
17 Aralık 2021 - 19:02
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
SAMGİAD dövizdeki yükseliş iş dünyasını olumsuz etkiliyor
SAMGİAD Aralık ayı iş yemeği toplantısı TÜGİK Yönetim Kurulu üyesi Savaş Gömeç, KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve dernek üyelerinin katılımıyla samsun Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Üyeler arası fikir alışverişinin ön planda tutulduğu yemekte, yönetim kuruluna yapılan çalışmalar nedeniyle üyeler tarafından teşekkür edildi.

BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, yemekte yaptığı konuşmada, ''2020'de tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle dünya genelinde büyük bir ekonomik kriz yaşamaya başladı. Pandemi ile tüm dünyada arz sıkıntıları yaşanmış, enerji başta olmak üzere tüm emtialarda büyük artışlar gerçekleşti. Enflasyon oranlarında, gelişmiş ülkelerde dahi artışlar yaşandı. Pandemi öncesi düşük olan faiz oranları artarken, ilave olarak paramız döviz karşısında değer kaybetti. Pandemi yaralarını sarmaya başlarken, piyasalarda oluşan dengesiz fiyatlar nedeniyle iş insanlarında umutsuzluk hakim olmaya başlamış, 'Bugün satarsam, yarın yerine koyamam' endişesi ile ticaretlerimiz yavaşladı. Bizler genç iş insanları olarak yöneticilerimizden, kurumlarımızın bağımsızlığına yönelik hukuki düzenlemeleri yaparak, adil, şeffaf ve liyakat esasına dayalı, daha güçlü ve daha öngörülebilir ekonomi politikaları hayata geçirmesini diliyor ve umut ediyoruz. Panik ve tedirginlik havasının dağıtılması, dövizdeki dalgalanmanın önüne geçecek yatırıma ve üretime teşvik edecek hamlelerin hızla harekete geçirilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda istikrar ve güven ortamının hızla yeniden sağlanabileceğine inancımız tamdır. Bu ülke hepimizin, hep birlikte çalışmak birbirimize destek olmak zorundayız. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, ülkemiz için her zaman söylediğimiz üzere yılmadan çalışmaya, koşmaya, üretmeye, istihdama katkı sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

8 OCAK'TA GENEL KURUL

''Göreve geldikten sonra söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşarken, bir yandan da pandemi şartlarının bize engel olduğu projelerimizi gerçekleştirememiş olmanın burukluğu içindeyiz'' diyen Başkan Öztekin, ''2 yıllık görev süremizin sonuna geldik. Genel kurulumuzu 8 Ocak tarihinde yapacağız. Pandemi nedeniyle yüzde 100 performansla çalışamadık. Yaşanan kısıtlamalar nedeniyle yönetim kurulu toplantılarını bile yapamadık. İki yıllık dönemimiz biterken, sizlerden helallik istiyor, genel kurulda yönetim fırsatı vermenizi ve yarım kalan projeleri tamamlamak adına fırsat tanımanızı istiyoruz'' diye konuştu.


 
# samgiad# samsun genç i̇ş i̇nsanları derneği# samsun
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Büyükşehir İtfaiyesi 3’ü Çocuk 7 Vatandaşı Sağ Olarak Enkaz Altından Çıkarttı
Büyükşehir İtfaiyesi 3’ü Çocuk 7 Vatandaşı Sağ Olarak Enkaz...
Salıpazarı halkı depremzedeler için yardım eli oluşturuyor
Salıpazarı halkı depremzedeler için yardım eli oluşturuyor
PTT Vatandaşların Bireysel Yardımlarını Deprem Bölgesine Ücretsiz Ulaştıracak
PTT Vatandaşların Bireysel Yardımlarını Deprem Bölgesine Ücretsiz...
Atakum halkından dayanışma seferberliği
Atakum halkından dayanışma seferberliği
Depremden Etkilenen 10 İlde 3 Ay OHAL İlan Edildi
Depremden Etkilenen 10 İlde 3 Ay OHAL İlan Edildi
Hancıoğlu, asgari ücret işçinin cebine girmeden eridi
Hancıoğlu, asgari ücret işçinin cebine girmeden eridi

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.