Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Kılıçdaroğlu A Takımını Belirledi Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Sekreteri oldu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Göreve Başladı
Tiryakileri Üzecek Haber Sigara Paketlerine 5 Lira Zam Geldi
Mayıs Rakamları Açıklandı Enflasyonda Düşüş Devam Ediyor
Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde eğitime ara verildi
Şiddetli Yağış Samsun'da hayatı felç etti sele kapılan 1 kişi hayatını kaybetti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Samsun'da Otobüs Güzergahlarında Değişiklik
GÜNDEM
09 Aralık 2022 - 16:55

Samsun'da Otobüs Güzergahlarında Değişiklik

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü yapacağı ziyaret öncesi toplu taşıma araçları güzergâhında değişikliğe gidildiğini duyurdu.

GÜNDEM
09 Aralık 2022 - 16:55
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Samsun'da Otobüs Güzergahlarında Değişiklik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık Cumartesi günü Samsun'a yapacağı ziyaret ve düzenleyeceği miting nedeniyle şehir içi otobüs güzergahlarında geçici olarak değişiklik yapıldı. 19 Mayıs Bulvarı'nın trafiğe kapatılması nedeniyle güzergah değişikliğine giden Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları mağdur olmamaları ve zaman kaybetmemeleri için belirtilen yerlerde otobüslere binmeleri konusunda uyardı.

Kent içi otobüs hatlarında yapılacak değişiklik şöyle;

E5 Ekspres Hattı, Atatürk Bulvarı-Gençlik parkı kavşağından 100. Yıl Bulvarına geçiş yapacak. 100. Yıl Bulvarı üzerinden Barış Bulvarına geçiş yaparak güzergâhına devam edecek.

T3 Terminal Hattı Hasköy’den Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderken, 19 Mayıs Bulvarı yerine Atatürk Bulvarından ilerleyerek, Gençlik Parkı kavşağından 100.Yıl Bulvarına geçiş yapacak. 100. Yıl Bulvarı üzerinden Barış Bulvarına geçiş yaparak güzergâhına dönecek. Dönüş güzergâhında ise Barış Bulvarından 100.Yıl Bulvarına geçiş yapacak.

15/17 No’lu otobüs hattı OMÜ’den merkez yönünde ilerlerken Gençlik Parkı Kavşağı’ndan 100. Yıl Bulvarına geçiş yapacak. OMÜ yönünde ilerlerken de Lise Caddesinden Atatürk Bulvarına geçiş yaparak güzergâhına devam edecek.

19 No’lu otobüs hattı Soğuksu Hareket Amirliğinden OMÜ yönünde ilerlerken Lise caddesinden Atatürk Bulvarı’na geçiş yaparak güzergâhına devam edecek.

14 No’lu otobüs hattı, 100.Yıl Bulvarından ilerleyerek Gençlik Parkına gidecek. Gençlik Parkından ise Atatürk Bulvarı üzerinden Büyük Cami mevkiine giderek güzergâhını tamamlayacak.

Dönüş güzergâhında aynı şekilde Büyük Cami mevkiinden kalkarak Gençlik Parkına geçiş yapacak, buradan 100. Yıl Bulvarını kullanarak güzergâhına devam edecek.

20 No’lu otobüs hattı Soğuksu Hareket Amirliğinden Derecik yönünde ilerlerken Lise Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na geçiş yaparak güzergâhına devam edecek.

22/23 No’lu otobüs hattı gidiş ve dönüş güzergâhında, Atatürk Bulvarı-Gençlik Parkı kavşağından 100. Yıl Bulvarına geçiş yaparak güzergâhına devam edecek.

27 No’lu otobüs hattı, 100.Yıl Bulvarından ilerleyerek Gençlik Parkına gidecek. Gençlik Parkından ise Atatürk Bulvarı üzerinden Büyük Cami mevkiine giderek güzergâhını tamamlayacak.

28 No’lu otobüs hattı gidiş ve dönüş güzergâhında Atatürk Bulvarından ilerleyerek ve Gençlik Parkı Kavşağından 100. Yıl Bulvarına geçiş yapacak.

Ayrıca 11 Aralık Pazar saat 07.30'a kadar Cumhuriyet Meydanı altında yer alan otopark ile Bulvar AVM altındaki Tekel Otoparkı da kapalı olacak.

# samsun büyükşehir# samulaş# samulaş hatları# samsun otobüs güzergahları# samsun miting
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Kılıçdaroğlu A Takımını Belirledi Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Sekreteri oldu
Kılıçdaroğlu A Takımını Belirledi Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Göreve Başladı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Göreve Başladı
Tiryakileri Üzecek Haber Sigara Paketlerine 5 Lira Zam Geldi
Tiryakileri Üzecek Haber Sigara Paketlerine 5 Lira Zam Geldi
Mayıs Rakamları Açıklandı Enflasyonda Düşüş Devam Ediyor
Mayıs Rakamları Açıklandı Enflasyonda Düşüş Devam Ediyor
Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde eğitime ara verildi
Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde eğitime ara verildi
Çalışma Bakanından Asgari Ücret, Sözleşmeliye Kadro ve EYT Açıklaması
Çalışma Bakanından Asgari Ücret, Sözleşmeliye Kadro ve EYT Açıklaması

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.