Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile "YKS" nedeniyle milli maç genelgesi
İsrail'in Lübnan'a Saldırıları ABD-İran Anlaşmasını Bozdu
İmamoğlu İnşaat dosyasında yeni gelişme: 12 tutuklama
DEAŞ'a 26 ilde darbe: 70 gözaltı
Milli Takım Paraguay karşısında galibiyet arayacak
Adalar ve Silifke belediyelerine rüşvet operasyonu: Belediye Başkanları gözaltında
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. STK TEMSİLCİLERİ İLKADIM'DA BİR ARAYA GELDİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 03 Kasım 2018 - 16:40

STK TEMSİLCİLERİ İLKADIM'DA BİR ARAYA GELDİ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirilen Yerel Buluşmalar Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi

GÜNDEM
03 Kasım 2018 - 16:40
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
STK TEMSİLCİLERİ İLKADIM’DA BİR ARAYA GELDİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirilen Yerel Buluşmalar Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından geleneksel hale getirilen Yerel Buluşmalar Toplantısı Ihlamur Cafe ve Restaurantta yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Birçok STK temsilci ve üyesinin katıldığı buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, İlkadım Mahalle Muhtarları ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

TOK; “BİRLİKTELİĞİMİZ GÜÇLENEREK BÜYÜYOR”

Konuşmasında katılımcıları selamlayarak gösterilen ilgiye teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım Belediyemizin Yerel Buluşmalar adı altında gerçekleştirdiği bu güzel buluşmada sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu toplantılarımıza büyük önem veriyoruz. Çünkü istişare halinde gerçekleştirilen hizmetler her zaman için çok daha verimli ve doğru hizmetler olur. Sivil toplum kuruluşlarımız bir anlamda bizlerin gönüllü danışmanları oluyor. İlçemizin ve şehrimizin sorunlarına çözüm yolları ararken meslek odalarından, derneklere konuyla ilgili hangi STK olursa olsun ayırt etmeden birlikte istişare ederek konuları masaya yatırıyoruz ve çözüm yollarını birlikte buluyoruz. Bir önceki belediye başkanlığımdan başlayan bu güzel birlikteliğimiz hamd olsun güçlenerek devam ediyor. Bugün de hafta sonu olmasına rağmen yoğun bir katılım ve ilgi ile AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan Hanımefendinin de katılımları ile anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşamış olduk. Ankara’da bizleri en iyi şekilde temsil eden Milletvekilimize kentsel dönüşüm konusunda verdiği mücadele için de ayrıca huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞAHİN; “ENGELLERİ AŞMAK İÇİN EL ELE VERMELİYİZ”

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ın güzel birliktelik ortamı için teşekkürlerini sunduğu konuşmanın ardından söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin; “Hafta sonu olmasına rağmen yoğun bir katılımın yaşandığı bu buluşmada olmaktan mutluluk duydum. Gerek

hükümetimizin gerekse yerel yöneticilerimizin çalışmaları ile Samsunumuz çok iyi hizmetlere kavuşmuş ve kavuşmaya da devam etmektedir. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve STK temsilcilerimizle bir bu şehirde birlik ve beraberlik içersin de hareket edersek ve el ele verirsek aşamayacağımız bir engel olmayacağına inanıyorum” diye konuştu.

KARAASLAN “BU GÜZEL ŞEHRİ GELECEĞE BİRLİKTE TAŞIYORUZ”

Yaklaşan yerel seçimlerin de etkisiyle yoğun bir sürecin içerisine girdiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; “Bu güzel şehrin milletvekilleri ve Ankara'daki temsilcileri olarak her fırsat bulduğumuzda soluğu burada alıyoruz. İnanın yorulmak nedir bilmiyoruz. Bunu yaşarken hissediyoruz. Çünkü biz yorulmak, bıkmak, usanmak nedir bilmeyen bir liderle yürüyoruz. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı açılışını gerçekleştirdik. Bu Türkiye'yi geleceğe taşıyacak önemli yatırımlardan birisi. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak orada otururken duyduğum gururu anlatamam. Burada sivil toplumun daha önce hep devlete tehdit olarak algılandığı o eski Türkiye'yi hatırlayalım, varlığında şüphe edilen ve üzerinde hep nedense soru işareti olan sivil toplum bugün yönetim mekanizmasının merkezinde, fikri sorulan, fikrine kıymet verilen ve uygulanan bir sivil toplum-devlet ilişkisine evrildik. O yüzden sizler bu masanın etrafındasınız. İlkadım Belediyesi'ne ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim. Bu toplantıyı önemsiyoruz çünkü Türkiye'de masa başında karar alma devri, 'ben yaptım oldu' dönemi kapandı. Ortak akılla birbirimize sorarak ve birbirimizden öğrenerek adım atma devri açıldı. Biz de öyle yapıyoruz” şeklinde konuştu.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile "YKS" nedeniyle milli maç genelgesi
İsrail'in Lübnan'a Saldırıları ABD-İran Anlaşmasını Bozdu
İsrail'in Lübnan'a Saldırıları ABD-İran Anlaşmasını Bozdu
İmamoğlu İnşaat dosyasında yeni gelişme: 12 tutuklama
İmamoğlu İnşaat dosyasında yeni gelişme: 12 tutuklama
DEAŞ'a 26 ilde darbe: 70 gözaltı
DEAŞ'a 26 ilde darbe: 70 gözaltı
Milli Takım Paraguay karşısında galibiyet arayacak
Milli Takım Paraguay karşısında galibiyet arayacak
ERDOĞAN, GERÇEKLERE KARŞI DİRENEN FOSİLLEŞMİŞ BİR YAPI VAR
ERDOĞAN, GERÇEKLERE KARŞI DİRENEN FOSİLLEŞMİŞ BİR YAPI VAR

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.