Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Tamar Tanrıyar Serbest Bırakıldı
Dev uyuşturucu operasyonu: 1.005 gözaltı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başladı
Üniversite Öğrencilerine Af Geliyor
Tamar Tanrıyar gözaltında: Yurt dışından gelip polise teslim oldu
Kılıçdaroğlu, Eylül ayına kadar Genel Merkeze bayrak açan il başkanlarını görevden alacak
Benzin, motorin ve otogaza zam geliyor
Altın haftaya nasıl başladı
Avrupayı kavuran sıcak hava dalgası geliyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. TAŞÇI'DAN ATAKUM'LULARA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Haziran 2017 - 22:41

TAŞÇI'DAN ATAKUM'LULARA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen iftar buluşmasında binlerce Atakum'luyu aynı sofrada buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasında müjde üstüne müjde vererek, “Lozan Caddesi Ça

GÜNDEM
13 Haziran 2017 - 22:41
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TAŞÇI'DAN ATAKUM'LULARA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen iftar buluşmasında binlerce Atakum'luyu aynı sofrada buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasında müjde üstüne müjde vererek, “Lozan Caddesi Çarşı AVM projemize 2 ay içerisinde başlamış olacağız. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi 4 Katlı Pazar Yeri & Otopark projemizin inşaatına 2018 başında başlıyoruz” dedi.



Atakum Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları kapsamında her gün farklı bir mahallede kurulan dev iftar sofraları, binlerce Atakumluyu buluşturmaya devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenen dev iftar sonrası konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu sofralara vatandaşlarımız aileleriyle birlikte katılıyorlar, mahalle iftarlarımızda hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde iftar yaparken, ilçemizdeki komşuluk ilişkileri de bu sofralarda yeniden canlanıyor” dedi.


OTOPARK, PAZAR YERİ VE ÇARŞI AVM MÜJDESİ


Atakum İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilmeye hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine proje müjdeleri vermeyi de ihmal etmedi. Başkan Taşçı, “Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazar Yeri projemiz revizyondan geçti. İnşallah 2018 yılı başında 4 kattan oluşan Katlı Pazar Yeri ve Otopark projemizin inşaatına başlayacağız. Yine Cumhuriyet Mahallesinde Lozan Caddesinde Çarşı AVM projemizin de keşif çalışmaları bitti, ihaleye girildi. İnşallah en geç 2 ay içerisinde Lozan Caddesi Çarşı AVM Projemize de başlamış olacağız. İlçemizin en büyük mahallelerinden birisi olan Cumhuriyet Mahallesini daha da güzel, daha yaşanılabilir bir mahalle haline getirmek için çalışıyoruz. İlçemizdeki 56 mahalle için aynı heyecanı ve hizmet aşkını duyuyoruz” şeklinde konuştu.


ATAKUM HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK


Atakum İlçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve birbirinden önemli projelerde, gücü Atakumlulardan aldıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “İlçemiz, her çalışmanın, her projenin ve her yatırımın en iyisini hak ediyor. Biz de bu düşünce ile üretiyor, çalışıyor ve ilçemizi birbirinden önemli projeler ile buluşturuyoruz. Bunu yaparken de en büyük desteği ve gücü Atakumlu hemşehrilerimizden alıyoruz. Bu akşam gerçekleştirdiğimiz iftarımıza sağlanan katılıma ve bizimle aynı sofrayı paylaşan binlerce Atakumluya baktığımızda, herkesin içinde büyük bir Atakum sevgisi olduğunu görüyorum. Atakum’u çok seven vatandaşlarımız, Atakum’a hizmet etmeyi çok seven bir belediyecilik anlayışımız var. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Tamar Tanrıyar Serbest Bırakıldı
Tamar Tanrıyar Serbest Bırakıldı
Dev uyuşturucu operasyonu: 1.005 gözaltı
Dev uyuşturucu operasyonu: 1.005 gözaltı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başladı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başladı
Üniversite Öğrencilerine Af Geliyor
Üniversite Öğrencilerine Af Geliyor
Tamar Tanrıyar gözaltında: Yurt dışından gelip polise teslim oldu
Tamar Tanrıyar gözaltında: Yurt dışından gelip polise teslim oldu
AKCAGÖZ, FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI ORTADA
AKCAGÖZ, FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI ORTADA

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.