Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Soğuk ve yağışlı havalar geri geliyor
Liselerde zorunlu eğitim süresi değişiyor: Üç ayrı model gündemde
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Terme'ye Anaokulu Müjdesi 3 adet birden yapılacak
EĞİTİM
Yayınlanma: 25 Mart 2022 - 16:23

Terme'ye Anaokulu Müjdesi 3 adet birden yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıkladığı eğitim yatırımları için teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçeye yeni yapılacak 3 yeni anaokulunun 2'si için arsa teminini kendilerinin gerçekleştireceklerini müjdeledi.

EĞİTİM
25 Mart 2022 - 16:23
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Terme'ye Anaokulu Müjdesi 3 adet birden yapılacak
Samsun ziyaretinde 1 milyar 324 milyon liralık eğitim yatırımını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e teşekkür eden terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçeye yapılacak 3 yeni anaokulunun 2'si için yer teminini terme belediyesi olarak kendilerinin sağlayacağını söyledi.

İKİ OKULUN ARSASI BİZDEN

Başkan Kılıç, "Dün İlimize gelerek eğitim yatırımları bütçesini 200 milyon liradan 1 milyar 324 milyon liraya çıkaran Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlimize kazandırılacak 6'sı özel eğitim olmak üzere 36 yeni anaokulunun 3'ü ilçemizde yapılacak. İlçemize yapılacak 1'i özel eğitim olmak üzere 3 yeni anaokulundan 2'si için yer teminini Terme Belediyesi olarak bizim sağlayacağımızı müjdelemek istiyorum." dedi.

EĞİTİM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ

İlçede tüm kurumlarla koordinasyon içinde olduklarına dikkat çeken Başkan Kılıç, "Geleceğe daha güzel bir dünya bırakmak için eğitim bizim en önemli önceliğimiz. Bunu sağlamak için Sayın Kaymakamımız Metin Maytalman ve Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy'la iyi bir uyum içinde çalışıyoruz. İlçe kaymakamlığımız, milli eğitim müdürlüğümüz ve belediyemizin koordinesinde bu okulların ilçemize kazandırılması için bizleri destekleyen başta Sayın Bakanımız Mahmut Özer olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan'a, samsun Milletvekillerimiz Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı ve Ahmet Demircan'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'ya teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

# terme# terme belediyesi# anaoklu# müjde# samsun
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Soğuk ve yağışlı havalar geri geliyor
Soğuk ve yağışlı havalar geri geliyor
Liselerde zorunlu eğitim süresi değişiyor: Üç ayrı model gündemde
Liselerde zorunlu eğitim süresi değişiyor: Üç ayrı model gündemde
SASKİ’DEN ATAKUM SAHİLİNE DEV YATIRIM
SASKİ’DEN ATAKUM SAHİLİNE DEV YATIRIM
OMÜ’NÜN 50. YIL ŞENLİĞİ EMRE AYDIN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
OMÜ’NÜN 50. YIL ŞENLİĞİ EMRE AYDIN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
Plakalarda Yeni Uygulama: Uymayan Araçlar Muayeneden Geçemeyecek
Plakalarda Yeni Uygulama: Uymayan Araçlar Muayeneden Geçemeyecek
Samsun'un Eğitim Bütçesi 200 milyondan 1 Milyar 324 Milyona Çıkarıldı
Samsun'un Eğitim Bütçesi 200 milyondan 1 Milyar 324 Milyona Çıkarıldı

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.