Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Silahlı kavgaya müdahale eden 2 polisimiz şehit oldu
TBMM’de yeni hafta: Vergi affı ve düzenleme
Ukrayna ateşkesi bozdu, Moskova'ya dronlarla saldırdı
Emekli maaş ve ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. TOGAR, VATANDAŞIMIZIN ACI GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ
GÜNDEM
Yayınlanma: 14 Şubat 2019 - 18:36

TOGAR, VATANDAŞIMIZIN ACI GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ

Başkan Togar’ın göreve gelmesiyle ilçe tarihinde ilk defa uygulamaya konulan cenaze hizmetleriyle vatandaşların acılarını hafifletmeye çalışan Tekkeköy Belediyesi fark yaratmayı sürdürüyor

GÜNDEM
14 Şubat 2019 - 18:36
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TOGAR, VATANDAŞIMIZIN ACI GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ
Başkan Togar’ın göreve gelmesiyle ilçe tarihinde ilk defa uygulamaya konulan cenaze hizmetleriyle vatandaşların acılarını hafifletmeye çalışan Tekkeköy Belediyesi fark yaratmayı sürdürüyor.

ACILAR PAYLAŞINCA AZALIR, MUTLULUKLAR PAYLAŞINCA ARTAR

İlçe halkının acılarını acı, hüzünlerini hüzün, sevinçlerini sevinç olarak gönülden paylaştıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Acılar paylaşınca azalır, sevinçler paylaşınca artar mantığı çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanlarında oluyoruz” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaşın sadece mutlu gününde değil acılı günlerinde de yanlarında olarak acılarını hafifleten ve ilçede ilk defa göreve gelmesiyle uygulamaya konulan Cenaze Hizmetleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tekkeköy halkında büyük takdir gören Tekkeköy Belediyesi Cenaze Hizmetleri çalışmalarının farklı bir önem arz ettiğini belirten Başkan Hasan Togar, “İlçemizde daha önceki yıllarda cenaze hizmetleriyle ilgili bir faaliyet yoktu. Bizlerde yakınını kaybeden ailelerin yani cenaze sahiplerinin üzüntülü günlerinde yaslarını yaşamaktan başka hiçbir şey düşünmemeleri için cenaze ile ilgili ne gerekirse onların bir aile ferdi olarak hepsini ortaya koyduk” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN HER DURUMDA YANINDAYIZ”

İnsanların hayatında en acı gününün yakınını kaybettiği gün olduğuna vurgu yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İnsanoğlu için bu fani dünyadaki en acı duygu yakınını, canının bir parçasını kaybetmek geliyor. Bu acıya bir de cenaze için yapılması gereken işler eklenince, sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor. Cenaze sahibi ailelerimiz mevsim şartlarında evlerin yetersiz kalması nedeniyle zor durumda kalabiliyordu. Bizlerde gördüğümüz tüm detayları ortaya koyarak cenaze hizmetlerimizle vatandaşımızın zor gününde yanındayız. Baş sağlığı dilekleri için cenaze yakınlarına misafir olan vatandaşlarımızı Tekkeköy Belediyesi olarak bizler ağırlıyoruz. Böylelikle vatandaşımızın en acılı gününde yanlarında bulunarak acılarını bir nebze de olsa azaltmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOGAR; “HER AYRINTIYI ETRAFLICA DÜŞÜNÜYORUZ”

Yakınını kaybeden aile fertlerinin cenaze ile ilgili taziyeleri kabulün dışında farklı konularla uğraşmaması için uğraştıklarına değinen Başkan Togar, “Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin fertleri olarak yakınını kaybeden kişinin sadece cenazesinin acısını yaşasın, ikramla, masayla, sandalyeyle, yerle uğraşmasın, bunların tamamını biz Tekkeköy Belediyesi olarak üstlenelim diyerek yola çıktık. Vatandaşımızın yanında olarak acısını hafifleten hizmetler ortaya koyduk. Daha önceki dönemlerde böyle bir uygulama yoktu. Hatta cenaze nakil aracı bile yoktu. Bizler göreve gelmemizle birlikte cenaze taşıma ve yıkama aracı, soğutmalı tabut, yaz ve kış şartları için kurulan taziye çadırları, çeşitli ikramların yanı sıra şehir dışında yapılacak definler için cenaze nakil araçlarımızı tahsis ediyoruz. Yine şehir dışında ve şehir içinde yapılacak definler için araçlarımızı görevlendiriyoruz. Doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Silahlı kavgaya müdahale eden 2 polisimiz şehit oldu
Silahlı kavgaya müdahale eden 2 polisimiz şehit oldu
TBMM’de yeni hafta: Vergi affı ve düzenleme
TBMM’de yeni hafta: Vergi affı ve düzenleme
Ukrayna ateşkesi bozdu, Moskova'ya dronlarla saldırdı
Ukrayna ateşkesi bozdu, Moskova'ya dronlarla saldırdı
Emekli maaş ve ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı
Emekli maaş ve ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı
Samsunspor, sezonu 51 puanla 7. sırada tamamladı
Samsunspor, sezonu 51 puanla 7. sırada tamamladı
MUSTAFA DEMİR, KOLTUKTA DEĞİL SAHADA OLACAĞIM
MUSTAFA DEMİR, KOLTUKTA DEĞİL SAHADA OLACAĞIM

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.