Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Leman Dergisine Sert Tepki: Bunun Hesabını Verecekler
Zafer Partisi'nden İstanbul Teşkilatı'na CHP'nin Saraçhane mitingine katılmayın talimatı
Aile Hekimlerinin 6 ay şartı 1 yıla çıkıyor
Çiftçilere 42 milyon euroluk yeni destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın DEM Parti heyetiyle görüşeceği tarih belli oldu
5 günde 342 yangın: 6 noktada alevler sürüyor
Bursa'da deprem oldu!
BÜYÜKŞEHİR “SAMSUN MARKET” ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR
Eski tip ehliyetlerin yenilenme ücreti 15 liradan 7.438 liraya yükseliyor
2025-2026 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Açıklandı
Tunç Soyer ve 157 Kişi Yolsuzluktan Gözaltına Alındı
ÖZEL BİREYLER İÇİN YAZ KAMPI DÖNEMİ SAMSUN’DA BAŞLADI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Vali Orhan Tavlı'dan Karla Mücadele Eden Tüm Kurumlara Teşekkür
GÜNDEM
Yayınlanma: 26 Şubat 2025 - 16:29

Vali Orhan Tavlı'dan Karla Mücadele Eden Tüm Kurumlara Teşekkür

Samsun Valisi Orhan Tavlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaklaşık 1 hafta süren kar tatilinin sona erdiğini belirterek eğitimin kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

GÜNDEM
26 Şubat 2025 - 16:29
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vali Orhan Tavlı'dan Karla Mücadele Eden Tüm Kurumlara Teşekkür
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 1 haftadır devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoğun ççalışma içerisine girerek vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba sarfeden kurum ve yetkililere teşekkür ettiği mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli Samsunlular;

Samsun’umuzda uzunca bir süredir hasretini çektiğimiz kar yağışlarının yanı sıra buzlanma ve don olaylarının etkisinde geçen bir haftayı geride bırakmış bulunmaktayız.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre; Sibirya merkezli kar fırtınasıyla birlikte kar kalınlığı şehir merkezi ve sahil kesiminde 30 cm’yi, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştı, hava sıcaklığı da özellikle Ladik ilçemizde eksi 15,4 dereceye kadar düştü. Öncelikle, bu süre zarfında ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve destek veren Büyükşehir Belediyemiz, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüz ve AFAD İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımız ile personelimize gayret ve özverileri için teşekkürlerimi iletiyorum. 

Bununla birlikte, Valiliğimiz ve diğer kurumlarımız tarafından yapılan uyarılara riayet ederek, hem karla mücadele çalışmalarının daha hızlı yapılmasına katkı sağlayan hem de olası kazaların önüne geçen siz kıymetli hemşehrilerimize de teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bizler karı zahmet değil rahmet olarak görüyoruz.

Bu yağışlar inşallah su kaynaklarımızı besleyecek, bol ürün çeşitliliğine sahip verimli ve bereketli Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü Ovalarıyla bir tarım kenti olan Samsun'umuzda en güzel sebzeyi, meyveyi ve tahılı yetiştirmek için gayret gösteren çiftçilerimize de bolluk ve bereket getirecektir. Bu vesileyle şimdiden tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli hasatlar diliyorum. 

Elbette kar yağışı hiç şüphe yok ki en çok çocuklarımızı sevindirdi. Tedbir amaçlı olarak eğitim-öğretime de ara verilmesiyle birlikte yaklaşık bir haftadır karın keyfini doyasıya çıkarıp arkadaşları ve aileleriyle birlikte bolca eğlendiler, ömürleri boyunca hatırlayacakları güzel anılar biriktirip dinlendiler. 

Bir yandan kitap okumayı da ihmal etmeyip ödevlerini yaptılar, bir yandan okullarını, öğretmenlerini ve sınıf arkadaşlarını çok özlediler. Çok şükür ki hasret artık sona erdi. Geleceğimizin ve #TürkiyeYüzyılı’nın teminatı olarak gördüğümüz kıymetli yavrularımıza yarın itibarıyla kaldığı yerden devam edecek olan derslerinde başarılar diliyor, hepsini gözlerinden öpüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; siz saygıdeğer Samsunlu hemşehrilerimi en kalbi duygularla, saygı ve hürmetle selamlıyor, Cumartesi günü başlayacak olan rahmet, bereket ve mağfiret ayı #Ramazan-ı Şerif’inizi şimdiden tebrik ediyorum.

# Orhan Tavlı# Samsun Valiliği
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Leman Dergisine Sert Tepki: Bunun Hesabını Verecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Leman Dergisine Sert Tepki: Bunun Hesabını...
Zafer Partisi'nden İstanbul Teşkilatı'na CHP'nin Saraçhane mitingine katılmayın talimatı
Zafer Partisi'nden İstanbul Teşkilatı'na CHP'nin Saraçhane mitingine...
Aile Hekimlerinin 6 ay şartı 1 yıla çıkıyor
Aile Hekimlerinin 6 ay şartı 1 yıla çıkıyor
Çiftçilere 42 milyon euroluk yeni destek
Çiftçilere 42 milyon euroluk yeni destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın DEM Parti heyetiyle görüşeceği tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın DEM Parti heyetiyle görüşeceği tarih...
ABD ve Rusya Ukrayna Barışı İçin İstanbul'a Geliyor
ABD ve Rusya Ukrayna Barışı İçin İstanbul'a Geliyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.