Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
PKK'nın Silah Bırakmasına AK Parti'den ilk açıklama
PKK'dan ilk grup silahlarını bıraktı
POS cihazlarında yeni dönem: Kayıt dışılığı önlemek için harekete geçildi
FETÖ İstihbarat Müdürü Saklandığı Hücre Evinde Yakalandı
4 üniversiteye yeni rektör ataması
Yiğit Bulut Hayatını Kaybetti
LGS sonuçları açıklandı: Tercih süreci başlıyor
HALK OYUNLARI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Terörsüz Türkiye için tarihi gün: PKK Süleymaniye'de silah bırakıyor
LGS sonuçları bugün açıklanacak
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Yusuf ziya Yılmaz, kadınlarımız hayatın merkezindedir
GÜNDEM
Yayınlanma: 07 Mart 2022 - 17:19

Yusuf ziya Yılmaz, kadınlarımız hayatın merkezindedir

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında kadınların hayatın merkezinde olduğunu söyledi.

GÜNDEM
07 Mart 2022 - 17:19
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yusuf ziya Yılmaz, kadınlarımız hayatın merkezindedir
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı...

"Hayatın her alanında fedakarca çalışan, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınların, annelerin merhametli, nezaketli, sevgi dolu gönlü dünyayı çok daha kıymetli kılmaktadır. Kadınlar her zaman önemli roller üstlenmiş ve hayatın merkezinde yer almıştır. Aile kurumunun, toplumun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların değeri, emekleri tarif edilemez, hiç bir bedelle ödenemez. Toplumun temelinin aile, ailenin temelinin kadın olduğu hiç bir zaman unutulmamalıdır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının bağımsızlık, eşitlik, özgürlük, daha iyi çalışma ve yaşam koşulları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesi olarak kutlanmakta, mücadeleleri ise her zaman destek bulmaktadır. Günümüzde kadınlarımız, çağın gerekleri ve devletin sağladığı imkan, desteklerle her alanda kendini kanıtlamasını bilmiş, büyük başarılar sağlamıştır. Çalışma, siyaset hayatı gibi bir çok alanda kadınların yer alması için bir çok istisnai uygulamalar hayata geçirilmiş, ayrıcalıklar tanınmıştır. Demokrasinin gelişmesi ve insan haklarına verilen önemin artmasıyla birlikte, kadın hakları mücadelesinde önemli mesafeler alınmış, alınmaya da devam edilmektedir.

Toplum, birey olarak şiddetin her türlüsü ile mücadele etmeli ve hayatımızdan bu anlayışı mutlaka çıkarmalıyız. Kadın haklarının daha da iyileştirilmesi, özellikle kadınların fiziksel şiddetin yanında, psikolojik şiddetten de korunması için her türlü çalışma yapılmakta, gerekli önemler alınmaktadır. El ele vererek toplumdan şiddetin tamamen ortadan kaldırılması için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.

Dinimizde de hanımlara gerekli değerin verilmesi net bir şekilde belirtilmekte ve önemli tavsiyelerde bulunulmaktadır. Her bireye olması gerektiği gibi kadınlara sevgiyle yaklaşmalı, hakları gözetilmeli, incitilmemeli her alanda imkanlar ölçüsünde önlerinin açılmasını sağlamalıyız.

AK Parti İktidarı döneminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hayata geçirilen yasal düzenlemeler ve reformlar kadınlarımıza verilen değerin en büyük göstergelerinden biridir. Hayatın her alanında başarı ile en önde olan kadınların yaşamlarının kolaylaştırılması için ciddi adımlar atılmıştır. En son Cumhurbaşkanımızın kamuoyuna açıkladığı 'Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Yeni Reform Paketi', caydırıcılığı artıracak ve birçok eksikliği de giderecektir. Başarı hikayeleri yazan, her zaman yanımızda güçlü bir şekilde yer alan, bizlere destek ve örnek olan kadınlar ayrımsız baş tacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en işten dileklerimizle kutlar, başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu başarılarla dolu bir hayat dilerim."

# yusuf ziya yılmaz# samsun# ak parti# 8 mart
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
PKK'nın Silah Bırakmasına AK Parti'den ilk açıklama
PKK'nın Silah Bırakmasına AK Parti'den ilk açıklama
PKK'dan ilk grup silahlarını bıraktı
PKK'dan ilk grup silahlarını bıraktı
POS cihazlarında yeni dönem: Kayıt dışılığı önlemek için harekete geçildi
POS cihazlarında yeni dönem: Kayıt dışılığı önlemek için harekete...
FETÖ İstihbarat Müdürü Saklandığı Hücre Evinde Yakalandı
FETÖ İstihbarat Müdürü Saklandığı Hücre Evinde Yakalandı
4 üniversiteye yeni rektör ataması
4 üniversiteye yeni rektör ataması
TÜBİTAK Bölge Sergisi'ne Samsun'dan 36 proje
TÜBİTAK Bölge Sergisi'ne Samsun'dan 36 proje

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.