Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
Özgür Özel: Kılıçdaroğlu ile konuşacak bir şeyimiz yok
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. ZEYBEK, HALK MUTSUZ VE UMUTSUZ
GÜNDEM
Yayınlanma: 18 Ocak 2018 - 20:27

ZEYBEK, HALK MUTSUZ VE UMUTSUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; CHP Kavak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yönetime seçilenlere başarılar diledi

GÜNDEM
18 Ocak 2018 - 20:27
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ZEYBEK, HALK MUTSUZ VE UMUTSUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; CHP Kavak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yönetime seçilenlere başarılar diledi.

HALK MUTSUZ VE UMUTSUZ

Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Cumhuriyet Halk Partisi Kavak İlçe Başkanı Mehmet Tekeli, yönetim kurulu üyeleri ile sokak, cadde ve kahvelerde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Zeybek; Sizleri çok iyi anlıyorum, toplumun genelinin sorunları ile dile getirdiğiniz sorunlar örtüşmektedir. Ülkemizde ki insanlarımızın büyük çoğunluğu ekonomik sıkıntılar sebebiyle yaşamını zorlukla devam ettiriyor. Bundan birkaç gün önce Samsunlu bir kardeşimiz kendini TBMM önünde yaktı, bu olay medyada fazla yer bulmadı. Bir insan kendini neden yakar iyi düşünmek gerekir, çıkış yolu bulamadığı, çaresiz kaldığı için insanlar yaşamlarına son veriyor. Bu olay, artık kredi kartlarının da dolduğunu vatandaşın borçlanma imkânları kalmadığını gösteriyor. 2001 yılında dönemin Başbakanı Rahmetli Sayın Bülent Ecevit’in önüne TBMM girişinde yazar kasa fırlatılınca günlerce olay ülke gündeminde kalmıştı. İnsanlar aynı yerde bedenlerini ateşe veriyor! Feryadı duyan yok.

ÇÖZÜM VE ÇARE SİZDE

Kahvelerde, sokaklarda vatandaşın sorunlarını dinleyen Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Ülkemizin iyi yönetilmediği gelinen sonuçla ortadadır. Vatandaşlarımız feryat ediyor! Özgürlük, Hak –Hukuk-Adalet –demokrasi ve İş arıyor, rahat bir yaşam sürmek istiyor. Ülkemizde yaşayan bütün yurttaşlarımızın insanca yaşama talepleri en doğal haktır.

Ülkemizin iyi yönetilmediğini gören halkımız; yaklaşan seçimlerde asıl belirleyici siz olacaksınız! Unutmayın! Bunca sıkıntıları sizlere yaşatan siyasal iktidardan bunun hesabını sormak hepinizin görevi olmalıdır.

Ülkemize demokrasiyi getiren ve bütün kurum, kuralları ile yaşaması için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisini iktidarında son bulacaktır. Çektiğimiz sıkıntıları birlikte sona erdireceğiz. Ülkemizi içte ve dışta sorun haline getirenler, yönetemez durumdalar, bir an önce AKP’ni iktidardan uzaklaştırıp. Yönetebilecek olan CHP kadrolarının iktidara gelmesi ülkemizin hayrına olacaktır.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Özgür Özel: Kılıçdaroğlu ile konuşacak bir şeyimiz yok
Özgür Özel: Kılıçdaroğlu ile konuşacak bir şeyimiz yok
Mehmet Özdağ'dan bavul hazırlatacak açıklama
Mehmet Özdağ'dan bavul hazırlatacak açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan Mutlak Butlan Sonrası Açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan Mutlak Butlan Sonrası Açıklama
Bakan Gürlek: Herkes karara saygılı olmalı
Bakan Gürlek: Herkes karara saygılı olmalı
Mahkemeden CHP kurultayı kararı: Boşaltın Genel Merkezi Kılıçdaroğlu geliyor
Mahkemeden CHP kurultayı kararı: Boşaltın Genel Merkezi Kılıçdaroğlu...
GENÇ, ÇOCUKLARIMIZI SANAL ALEMDEN KURTARMALIYIZ
GENÇ, ÇOCUKLARIMIZI SANAL ALEMDEN KURTARMALIYIZ

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.