Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • EĞİTİM
  • SPOR
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • Ara
SON DAKİKA:
LGS sonuçları açıklandı: Tercih süreci başlıyor
HALK OYUNLARI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Terörsüz Türkiye için tarihi gün: PKK Süleymaniye'de silah bırakıyor
LGS sonuçları bugün açıklanacak
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Terme Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci
GÜNDEM
Yayınlanma: 01 Ağustos 2024 - 11:50

Terme Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Terme Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) işçilerin büyük kazanımı ile sonuçlandı. Başkan Kul, “Çalışanları mutlu olmayan bir şehrin mutlu olması mümkün değil. Öncelikle çalışma arkadaşlarımızı mutlu etmek istedik” dedi.

GÜNDEM
01 Ağustos 2024 - 11:50
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Terme Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci
Terme Belediyesi’nde çalışan 171 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye hizmet binasında gerçekleşen törende sözleşme, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ve işyeri temsilcileri tarafından imzalandı.

3 yıllık imzalanan sözleşme kapsamında işçilerin yevmiyelerinde iyileştirmeler yapılırken, sosyal haklarına %15 ila %20 arasında zam yapıldı. Sözleşmede temizlik ve fen işleri müdürlüğü saha personelleri ek iyileştirme farkları alacaklar.

“UZUN’DAN KUL’A TEŞEKKÜR”

Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “Emeği ve emekçiyi koruyan her belediye başkanımız bizim başımızın tacıdır. İşçilerinin hakkını eksiksiz veren başkanımız Şenol Kul’a şükranlarımızı sunuyorum. Her iki tarafa hayırlı olsun” dedi.

 “EMANETİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ”

İmza töreninde konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Yaşadığımız şehirde gözümüze çarpan güzelliklerde ekip arkadaşlarımızın alın teri var, bunu biliyoruz. Bu sebeple imkânlarımızı kıymetli mesai arkadaşlarımızın lehine genişletiyoruz. Terme büyük bir aile, Terme Belediyesi olarak bizler de büyük bir aileyiz. Mutlu şehir diye yola çıktık. ‘Allah razı olsun’ desinler diye çalışıyoruz. Her zaman belediye şehrin bize bir emanetti ve bu emanetin gereğini yapacağız dedik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışanlarımıza daha iyi olanaklar sunmaya çalışıyoruz. İşçi sendikası Hak-İş yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin sonunda toplu iş sözleşmesini imzaladık. İmkanlarımızı zorlayarak emekçilerimize en iyisini sunmaya çalıştık. Toplu sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

# Terme Belediyesi# terme belediyesi sözleşme zamları
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
LGS sonuçları açıklandı: Tercih süreci başlıyor
LGS sonuçları açıklandı: Tercih süreci başlıyor
HALK OYUNLARI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
HALK OYUNLARI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Terörsüz Türkiye için tarihi gün: PKK Süleymaniye'de silah bırakıyor
Terörsüz Türkiye için tarihi gün: PKK Süleymaniye'de silah bırakıyor
LGS sonuçları bugün açıklanacak
LGS sonuçları bugün açıklanacak
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere görevden uzaklaştırıldı
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere görevden uzaklaştırıldı
Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkan İkiz Yatırım Desteği İçin Ankara'da
Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkan İkiz Yatırım Desteği İçin Ankara'da

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
SAĞLIK
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EĞİTİM
  • FOTO GALERİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • OTOMOBİL
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.